"Viņš ietriecās stūrī, tur tāds ātrums bija…" Pie Rīgas robežas vieglais auto ieskrējis traktorā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Autoavārija. Ilustratīvs attēls.
Autoavārija. Ilustratīvs attēls. Foto: Evija Trifanova/LETA

Piektdien, 17. maijā, pie Rīgas robežas kāds vieglais automobilis taranēja priekšā lēni ripojošajam traktoram, kā rezultātā vieglais transportlīdzeklis vairs nav braucams, vēsta raidījums "Degpunktā".

Dīvaina sakritība, bet incidents noticis dažu simtu metru attālumā no metāllūžņu pārstrādes punkta, kur, iespējams arī tika aizvesta vieglā automašīna, vēsta raidījums.

Par negadījuma motīviem un iespējamajiem iemesliem raidījumam "Degpunktā" pastāstījis avārijā iesaistītā traktora šoferis: "Es braucu, man šeit ir objekts. Apstājos, lai precizētu adresi. Vajadzēja griezt, es ieslēdzu pagrieziena signālu un uzsāku kustību.

Tā mašīna bija tur, kaut kur tālumā. Re, kur bremzēšanas ceļš sākas. Es pat nepaspēju izbraukt, divus metrus uz priekšu tikai izkustējos. Viņš ietriecās stūrī, tur tāds ātrums bija… bija ātrāk par 100 kilometriem stundā.

Ja būtu braucis uz 50 km/h, tad mierīgi apstātos. Vadītāju aizveda ātrās palīdzības mediķi. Viņam bija lūpa pārsista. Bet viņš teica, kā nekas traks viņam neesot."

Vieglā mašīna brauca virzienā uz Sauriešiem. Līdz ar šoferi salonā atradās arī viens pasažieris, bet pēc mediķu apskates viņš no hospitalizācijas esot atteicies. Kurš vainojams avārijā tikšot noskaidrots velāk, kad likumsargi pabeigs visas procesuālas darbības un tiks saņemts ekspertīžu slēdziens, vēsta raidījums.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu