"Bucks" gūst otro uzvaru Austrumu konferences finālā

LETA/AFP
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Regulārā čempionāta uzvarētāja Milvoki "Bucks" piektdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra Austrumu konferences fināla otrajā mačā savā laukumā ar rezultātu 125:103 (35:21, 29:18, 31:39, 30:25) uzvarēja Toronto "Raptors".

Sērijā līdz četrām uzvarām "Bucks" tādējādi izvirzījusies vadībā ar 2-0.

Teicamu maču uzvarētāju sastāvā aizvadīja Jannis Adetokunbo, kurš iemeta 30 punktus un izcīnīja 17 atlēkušās bumbas.

Piektdienas spēlē "Bucks" ne reizi neatradās iedzinējos, turklāt cīņas laikā tās pārsvars dažbrīd pietuvojās pat 30 punktu atzīmei.

Vēl Milvoki vienībā 17 punktus guva turks Ersans Iljasova, bet 15 punkti Nikola Mirotičam.

Savukārt "Raptors" vienību no zaudējuma neglāba Kavai Lenards, kurš iemeta 31 punktu un izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas, bet 15 punkti Laikam Laurijam.

"Šai spēlei bijām ļoti gatavi tieši mentāli. Līdz ar cīņas sākumu mēs lieliski paveicām savu darbu. Zinājām, ka "Raptors" centīsies spēlēt fiziski un pašaizliedzīgi, lai mūsu laukumā gūtu vismaz vienu uzvaru," pēc panākuma teica Adetokunbo.

Sērijas nākamie divi mači notiks jau Toronto.

Savukārt Rietumu konferences finālsērijā iepriekšējo divu gadu NBA čempione Goldensteitas "Warriors" ar 2-0 ir vadībā pret Portlendas "Trail Blazers".

Pērn otro gadu pēc kārtas par NBA čempioniem kļuva Goldensteitas "Warriors", kas finālsērijā ar 4-0 pieveica Klīvlendas "Cavaliers".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu