Grīzmanu izsvilpj pēdējā spēlē Madrides "Atletico" komandas sastāvā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Antuāns Grīzmans
Antuāns Grīzmans Foto: Reuters/ScanPix

Slavenais Francijas futbola izlases uzbrucējs Antuāns Grīzmans sestdien tika izsvilpts viņa pēdējā spēlē Madrides "Atletico" sastāvā.

28 gadus vecais Grīzmans šonedēļ paziņoja par nodomu atstāt "Atletico" klubu, ko viņš pārstāvējis kopš 2014.gada. Sestdien Madrides klubs aizvadīja sezonas noslēdzošo spēli Spānijas čempionātā, izbraukumā nospēlējot neizšķirti 2:2 (0:2) ar tabulas lejasdaļas komandu "Levante".

Grīzmans aizvadīja pilnu spēli, tomēr sabraukušie "Atletico" komandas līdzjutēji viņu izsvilpa. Vārtu francūzis šajā mačā neguva, bet Madrides vienība pirmajā puslaikā pamanījās nonākt iedzinējos ar 0:2, tomēr viesi izglābās no zaudējuma, lai gan no 51.minūtes viņi spēlēja mazākumā. "Atletico" komandā pa vārtiem guva Rodriho Ernandess un Serhio Kameljo, kuri izcēlās attiecīgi 68. un 79.minūtē.

Vārtus šajā spēlē varēja gūt arī Grīzmans, bet viņam neizdevās izcelties. Karjeru "Atletico" rindās viņš tādējādi noslēdzis ar 133 vārtiem 257 spēlēs.

Pagaidām gan nav skaidrs, uz kuru vienību Grīzmans pārcelsies, tomēr pēdējo pāris gadu laikā bijušas spekulācijas par viņa došanos uz Spānijas grandu "Barcelona", ar ko viņš teju vienojās pērn, tomēr francūzis izvēlējās palikt Madridē. Tāpat uzbrucējs saistīts ar pāreju uz Anglijas komandu Mančestras "United".

Šosezon Spānijas čempiontitulu priekšlaicīgi nodrošināja "Barcelona", kas 37 spēlēs iekrājusi 86 punktus. Tikmēr 76 punktus 38 mačos guva "Atletico", kam ar 68 punktiem 37 cīņās seko Madrides "Real". Aiz pirmā trijnieka ar 58 punktiem tikmēr ir "Valencia" un "Getafe", kamēr 56 punktus iekrājusi "Sevilla". Šīs trīs komandas tad arī sadalīs pēdējo ceļazīmi uz UEFA Čempionu līgu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu