Šķēle sezonu Francijā noslēdz ar nelielu spēles laiku un zaudējumu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aigars Šķēle
Aigars Šķēle Foto: Jānis Škapars/ TVNET

Latviešu basketbolists Aigars Šķēle ar pieticīgu spēles laiku un zaudējumu sestdien noslēdza sezonu Francijas augstākajā līgā.

Šķēles pārstāvētā Antibas "Sharks" vienība savā laukumā ar rezultātu 60:83 (10:28, 20:18, 18:16, 12:21) atzina "Monaco" vienības pārākuma.

Latvietis sezonu noslēdza ar laukumā pavadītām septiņām minūtēm, kuru laikā viņš pie punktiem netika, jo abi viņa tālmetieni lidoja grozam secen. Šajā spēlē viņa rēķinā arī divas atlēkušās bumbas.

Antibas komanda ar septiņām uzvarām 34 spēlēs sezonu noslēdza pēdējā vietā 18 vienību konkurencē, no tuvākajiem konkurentiem atpaliekot par divu panākumu tiesu.

"Sharks" vienība pēc šādas sezonas zaudējusi vietu Francijas augstākajā līgā.

Pašlaik 26 gadus vecais Šķēle uz Franciju pārcēlās pagājušajā vasarā, ar Antibas klubu parakstot līgumu uz vienu gadu. Iepriekšējos divus gadus viņš spēlēja "Ventspilī". Aizvadītajā sezonā Šķēle bija viens no galvenajiem stūrakmeņiem, kāpēc komanda Latvijas Basketbola līgas (LBL) finālā ar 4-2 pieveica "VEF Rīga", turklāt viņš tika atzīts arī par sērijas vērtīgāko spēlētāju.

Antibas vienība iepriekšējā sezonā regulārajā čempionātā ieņēma 16.vietu. Šī komanda par Francijas čempioni kronēta trīs reizes, bet pēdējais tituls tika izcīnīts tālajā 1995.gadā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu