Šmits palīdz "Lassa" komandai izcīnīt uzvaru ACB mačā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rolands Šmits
Rolands Šmits Foto: fcbarcelona.com

Latviešu basketbolists Rolands Šmits svētdien guva 12 punktus Spānijas augstākajā līgā (ACB), palīdzot Barselonas "Lassa" komandai izcīnīt uzvaru.

Barselonas komanda savā laukumā ar rezultātu 88:71 (18:11, 24:16, 22:21, 24:23) pārspēja Sansevastjanas "Delteco GBC" vienību.

Šmits šajā mačā laukumā pavadīja 14 minūtes un 30 sekundes, kuru laikā iemeta vienu no diviem divpunktu metieniem, visus trīs tālmetienus un vienu no diviem "sodiņiem".

Viņa kontā bija arī trīs atlēkušās bumbas, viena rezultatīvas piespēles, viens bloķēts metiens, viena piezīme, viens izprovocēts noteikumu pārkāpums un 15 efektivitātes koeficienta punkti.

Uzvarētājiem ar 22 punktiem rezultatīvākais bija Tomā Ertels.

Tikmēr Anžejs Pasečņiks guva četrus punktus, viņa pārstāvētajai Grankanārijas "Herbalife" savu skatītāju priekšā ar rezultātu 84:79 (20:26, 15:21, 24:18, 25:14) pārspējot Saragoas Saragosas "Tecnyconta" komandu.

Pasečņiks šajā duelī nospēlēja desmit minūtes un 30 sekundes, kuru laikā iemeta divus no četriem divpunktu metieniem, netrāpīja savu vienīgo tālmetienu un visus trīs soda metienus.

Tāpat viņš izcīnīja četras atlēkušās bumbas, pieļāva divas kļūdas, divas reizes pārkāpa noteikumus, izprovocēja divas piezīmes un tika pie diviem efektivitātes koeficienta punktiem.

"Herbalife" rindās ar 27 punktiem izcēlās Džeikobs Vilijs.

Savukārt ārpus pieteikuma palika Mārtiņš Laksa, kura pārstāvētā Kompostelas "Monbus Obradoiro" viesos ar 80:83 piekāpās Madrides "Movistar Estudiantes".

Ar 26 uzvarām 32 spēlēs Spānijas čempionāta vadībā atrodas Madrides "Real", 26 panākumi 33 cīņās ir "Lassa" komandai, bet 25 uzvaras 32 mačos guvusi Artūra Kuruca pārstāvētā Vitorijas "Kirolbet Baskonia".

Artūra Žagara pārstāvētā Badalonas "Divina Seguros Joventut" ar 17 panākumiem ir sestā, tikmēr Grankanārijas "Herbalife" ar 14 uzvarām ieņem 12.vietu, bet Kompostelas "Monbus Obradoiro" ar 11 panākumiem ir 15.pozīcijā starp 18 komandām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu