"Jūtu, ka ir laiks uzņemties lielāku atbildību!" Mbapē norāda uz iespējamu PSG pamešanu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kiljans Mbapē
Kiljans Mbapē Foto: AFP/SCANPIX

Talantīgais franču futbolists Kiljans Mbapē vēlas lielāku lomu Parīzes "Saint-Germain" (PSG) komandā, vienlaikus netieši norādot, ka, to nesaņemot, viņš vienību varētu pamest.

Pērn ar Francijas izlasi Pasaules kausu ieguvušais Mbapē, kuram ir tikai 20 gadu, aizvadīja lielisku sezonu un PSG sastāvā visu turnīru ietvaros kopumā guva 38 vārtus. Tieši viņš sezonas otrajā pusē bija Parīzes kluba līderis, jo traumas ārstēja Neimars un Edinsons Kavani.

Svētdien Mbapē saņēma Francijas čempionāta labākā futbolista balvu, bet tās saņemšanas brīdī viņš uz skatuves nāca klajā ar negaidītu paziņojumu.

"Protams, šosezon bija pāris vilšanās brīžu, bet tā ir daļa no futbola. Par spīti tam, mēs spējām uzvarēt Francijas čempionātā," teica Mpabē, kura pārstāvētā PSG gan nespēja pārvarēt UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālu. "Vēlos pateikties visiem iesaistītajiem, bet esmu nonācis pie viena no pagrieziena punktiem savā karjerā."

"Parīzē esmu atklājis jaunus apvāršņus. Jūtu, ka ir laiks uzņemties lielāku atbildību. Ceru, tas būs ar PSG, tas būtu tiešām lieliski, bet varbūt tas būs citur ar kādu jaunu projektu," neslēpa talantīgais futbolists.

Pēc nokāpšanas no skatuves Mbapē sarunās ar medijiem neatkāpās no saviem vārdiem.

"Tas bija īstais brīdis, kad to pateikt. Kad kaut ko saku, es tā arī domāju," uzsvēra francūzis. "Ja lielāku atbildību saņemšu PSG komandā, tas būs lieliski, tomēr tas var būt arī citur."

Mbapē regulāri tiek saistīts ar pāreju uz Spānijas grandu Madrides "Real", turklāt pēc Zinedina Zidāna atgriešanās pie šīs vienības stūres runas par viņa pārcelšanos ir pastiprinājušās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu