Kivičs publisko savu versiju par to, kā Latvijai gūt panākumus Eirovīzijā (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Skandalozais pašmāju mūziķis Andris Kivičs, kurš aprīļa izskaņā ar mīļoto sievieti Lieni Skulmi devās uz Tenerifi, šķiet, sekojis līdzi Eirovīzijas dziesmu konkursam, un sociālajos tīklos paudis savu viedokli, kā Latvija pēc trīs neveiksmes gadiem beidzot varētu iekļūt konkursa finālā. 

Kivičs iesaistījies kādā "Facebook" diskusijā, kurā atklājis "veiksmes formulu", kā Latvijai izdotos iekļūt Eirovīzijas finālā - viņaprāt, nemaz nav nepieciešama nacionālā atlase. 

"Lai labākais komponists uzraksta dziesmu (tādu, kuru noklausoties ir skaidrs, ka potenciāls hits) labākajam dziedātājam un miers. Nevajag nekādu konkursu. Komponisti nāk galvā kādi trīs, dziedātāji arī kādi trīs..." izteicies Kivičs, neminot konkrētus izpildītāju vārdus. 

Šogad Latviju 64. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā pārstāvēja grupa "Carousel" ar dziesmu "That Night". Latvijas pārstāvji otrajā pusfinālā ierindojās 15. no 18 vietām, saņemot vien 50 punktus. 

Kā zināms, šogad konkursā uzvarēja Nīderlandes pārstāvis Dankans Lorenss ar dziesmu "Arcade", bet pirmdien kļuva zināms, ka briest skandāls ap Eirovīzijas uzvarētājdziesmu.

Fotogalerija: "Carousel" uzstājas Eirovīzijas otrajā pusfinālā

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu