Jauns misēklis "Troņu spēles" pēdējā sērijā - kadrā nejauši atstāta plastmasas pudele (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Nesen par interneta hitu sociālo tīklu vidū kļuva sestā pasaulslavenā “Troņu spēles” sērija, kurā vērīgākie seriāla fani kadrā ievērojuši kādu kļūmi - “Starbucks” kafijas krūzīti. Tagad kafijas krūzes misēklim pievienojusies arī plastmasas pudele pēdējā sērijā. 

Astotās sezonas pēdējā sērijā vairāki fani pamanīja, ka aiz kāda varoņa kājām pie krēsla ir novietota plastmasas pudele, kas pilnīgi noteikti neiederas iedomātā vietā Karaļa ostā.

Uz šo misēkli skarbi reaģējuši tūkstošiem fanu visā pasaulē, esot nokaitināti, ka tik svarīgā brīdī, it īpaši pēc misēkļa ar “Starbucks” krūzīti, ir pieļauta tāda kļūda.

Šis varētu nopietni ietekmēt arī seriāla veidotājus, kuriem jau pēc kafijas krūzītes skandāla bija jāpublicē atvainošanās un no sērijas nepiemērotais objekts pēc tam jāizgriež.

Daudzi seriāla fani ir kritizējuši seriāla autorus par "sasteigto" finālu līdz ar vairāku iemīļotu tēlu nāvi. Vairāk nekā miljons cilvēku pat ir parakstījuši petīciju, kurā pieprasa pārfilmēt visu astoto sezonu.

Kā ziņots, vērīgākie fani sestajā sērijā ievērojuši kādu kļūmi - "Starbucks" kafijas krūzīti. Lai gan cilvēkiem šķita, ka, tā kā katra seriāla astotās sezonas sērija izmaksājusi 15 miljonus dolāru, fakts, ka uz galda nejauši atstāta kafijas krūzīte daudzo producentu acīm palikusi nepamanīta, ir neticams, izrādās, ka krūzīte patiešam atstāta nejauši.

Seriāla izpilddirektors Bērnijs Kolfīlds intervijā atzina, ka tā ir bijusi vien cilvēciska kļūda.

“Mēs atvainojamies! Taču Vesterosa bija pirmā vieta, kurā bija pieejams “Starbucks”!” pajokoja Kolfīlds.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu