Selfiji un "dod pieci". Kā Zelenskis pirms inaugurācijas sasveicinājās ar vēlētājiem (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: EPA/Scanpix

Volodimiram Zelenskim pirmdien, 20. maijā, bija pirmā oficiālā darba diena, kas iesākās ar inaugurācijas ceremoniju. Pirms ceremonijas sākuma Zelenskis sasveicinājās ar saviem vēlētājiem nestandarta veidā. Vairāki sociālo tīklu lietotāji jūsmo par Volodimira tuvību ar tautu.

Rīta agrumā satikt un sveikt Zelenski pie Ukrainas parlamenta bija sapulcējies liels pulks viņa atbalstītāju. Zelenskis ar saviem vēlētājiem nebaidoties sarunājās, sveicinājās un uzņēma ar telefona kameru "selfijus".

Kā vēsta medijs "Reuters", Zelenskis pat sniedza skūpstu kādam vīrietim uz pieres.

Pirms inaugurācijas viņš atteicās no autokollonas, kas parasti pavada prezidentu uz darba vietu. Viņš, gaidot svinīgo pasākumu, atbildēja cilvēkiem, kuri bija sapulcējušies pie Ukrainas parlamenta, uz dažādiem izsaucieniem. Zelenskis savas runas laikā arī nekautrējās atbildēt uz citu deputātu komentāriem.

"Dārgie ļaudis, es visu dzīvi esmu mēģinājis darīt visu, lai Ukraina smaidītu! Tuvākajos piecos gados es izdarīšu visu, lai jūs nelietu asaras," pavēstīja Zelenskis. 

Zelenskis pateicoties komēdijseriālam "Tautas kalps" ieguva lielu popularitāti Ukrainā. Dzīve izspēlējusi joku un Volodimirs Zelenskis ir kļuvis no aktiera par prezidentu. Seriālā viņš tēloja prezidentu, kurš ir draudzīgs un atsakās no jebkādām amata priekšrocībām. 

Foto: Volodimirs Zelenskis sveicinās ar saviem vēlētājiem

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu