"Raptors" panāk izlīdzinājumu Austrumu konferences finālsērijā pret "Bucks"

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kavai Lenards
Kavai Lenards Foto: AP/Scanpix

Toronto "Raptors" otrdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra Austrumu konferences fināla ceturtajā spēlē savā laukumā ar rezultātu 120:102 (32:31, 33:24, 29:26, 26:21) pieveica regulārā čempionāta labāko vienību Milvoki "Bucks".

Tādējādi sērijā līdz četrām uzvarām "Raptors" panākusi neizšķirtu 2-2.

Līdera lomu "Raptors" sastāvā šajā mačā uzņēmās Kails Laurijs, kurš iemeta 25 punktus, no kuriem 18 bija pirmajā puslaikā, bet Kavai Lenards pievienoja 19 punktus, lai gan viņš jau sērijas trešajā spēlē šķietami iedzīvojās nelielā traumā, turklāt netika saudzēts arī otrdien.

"Domāju, ar Lenardu viss būs kārtībā. Viņš spēlējis daudz minūšu. Kavai nenoliedzami ir noguris - tāpat kā daudzi citi spēlētāji," izteicās "Raptors" galvenais treneris Niks Nērss.

Tikmēr "Bucks" komandā 30 punktus iemeta Kriss Midltons, kamēr viens no pretendentiem uz šīs sezonas vērtīgākā spēlētāja balvu Jannis Adetokunbo atzīmējās ar 25 punktiem un desmit atlēkušajām bumbām.

Lielu lomu šajā mačā spēlēja "Raptors" rezervisti, kuri pārspēja "Bucks" rezervistus ar 48:23.

"Bucks" vienība šobrīd zaudējusi divās spēlēs pēc kārtas - šīs sezonas regulārajā čempionātā kas tāds komandai bija jāpiedzīvo tikai vienu reizi.

Sērijas piektā spēle notiks ceturtdien Milvoki.

NBA finālā šī pāra uzvarētāju jau gaida iepriekšējo divu gadu čempione Goldensteitas "Warriors", kas Rietumu konferences finālā ar 4-0 apspēlēja Portlendas "Trail Blazers".

Pērn otro gadu pēc kārtas par NBA čempioniem kļuva Goldensteitas "Warriors", kas finālsērijā ar 4-0 pieveica Klīvlendas "Cavaliers".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu