Foto: ​Atklāta bērnu rehabilitācijas centra "Poga" jaunā ēka

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Trešdien, 22. maijā, plkst. 12 tika atklāts jaunā rehabilitācijas centra "Poga" ēkua Pārdaugavā, informēja labdarības fonda "Ziedot.lv" pārstāve Ilze Ošāne.

Ošāne stāstīja, ka, pateicoties ziedojumiem un bankas aizdevumiem, bijis iespējams rehabilitācijas centru izvietot lielākās telpās Sēlpils ielā 2C.

Foto: ​Atklāj bērnu rehabilitācijas centra "Poga" jauno ēku

Ēkas atklāšanas pasākuma laikā tika sniegta informācija par centra trīs gados paveikto un sasniegtajiem rezultātiem, kā arī tika iezīmēta, kāda varētu būt Latvijas bērnu rehabilitācijas nozares attīstība. 

Rehabilitācijas centrs "Poga" tika dibināts 2015.gada 13.janvārī, un šajā laikā rehabilitācijas centrs katru gadu uzņēmis vairāk nekā 500 pacientu, kopumā sniedzot 5000 konsultāciju un vairāk nekā 21 000 nodarbību bērniem. Divus gadus "Maxima" ir rehabilitācijas centra "Poga" atbalstītājs, kas ar klientu un piegādātāju atbalstu ziedojis vairāk nekā 314 000 eiro.

Ēkas atklāšanas pasākuma laikā, esot klāt arī centra dibinātājai Rūtai Dimantai un galvenā atbalstītāja "Maxima Latvija" vadītājam Andrim Vilcmeieram, tika sniegta informācija par centra trīs gados paveikto un sasniegtajiem rezultātiem, kā arī tika iezīmēta, kāda varētu būt Latvijas bērnu rehabilitācijas nozares attīstība.  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu