Krievijas superzvaigzne Igors Nikolajevs atpūšas Jūrmalā un slavē Latviju (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Slavenais Krievijas komponists, mūziķis, dziesmu autors un producents Igors Nikolajevs saviem faniem sociālajos tīklos pastāstīja, ka šobrīd bauda atpūtu Latvijā, publiskojot vairākus kadrus ar savu trīsgadīgo meitu Veroniku.

“Mēs ar Nikusju jau esam Jūrmalā! Šeit ir brīnišķīgi laikapstākļi! Un kāds gaiss...” rakstīja mākslinieks pie kādas no fotogrāfijām, kur atpūšas Latvijas kūrortā.

Publiskotajās fotogrāfijās redzams, ka Nikolajevs visu savu laiku velta meitiņai. Noprotams, ka viņa sieva Jūlija Proskurjakova nav devusies līdzi ģimenei uz Latviju, jo publisko īsos video stāstiņus no Krievijas.

Nikolajevs ar meitu apmeklējis arī Jomas ielu un Dzintaru parku, kurā viņa meita izbaudījusi braucienu ar mašīnu bērnu autotrasē. "Nika – dzimusi sacīkšu braucēja! Kā viņa gaidīja šo trasi! Izmēģināja visas mašīnas ar maksimālo ātrumu, un tā no rīta līdz vakaram!" 

Kā zināms, meitu Veroniku Nikolajevam laida pasaulē viņa trešā sieva, ar kuru viņš ir precējies kopš 2010. gada. Mūziķim ir arī vecākā meita Jūlija, kurai pērn apritēja 40 gadi, – viņa ir ārste un dzīvo ASV.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu