"Es arī beidzot uzdrīkstējos!" Liene Skulme publisko drosmīgus kadrus bikini (22)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Skandalozais mūziķis Andris Kivičs aprīļa nogalē ar mīļoto sievieti Lieni Skulmi uz nenoteiktu laiku devās uz Spānijai piederošajām Kanāriju salām, kur abi bauda saulainu atpūtu. Tagad Skulme sociālajos tīklos publiskoja fotogrāfiju, kurā pozē bikini. 

Nesen Skulme atklāja, ka abi ar Kiviču sākuši piekopt veselīgāku dzīvesveidu. Tagad Skulme to apliecinājusi ar kadru, kurā viņa pozē bikini, atspiedusies pret sienu un ļaujot sevi aplūkot faniem.

"Es arī beidzot uzdrīkstējos peldkostīmā parādīties šeit. Sportojam abi ar Andri. Esi formā jebkurā vecumā, arī tad, kad gandrīz 40," pie foto vēstīja Skulme. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liene Skulme ? (@lieneskulme) on

Foto ir redzams arī puskails Kivičs, mūziķim atrādot, kā viņš sporto. Skulme aicināja cilvēkus sekot viņu piemēram un būt formā jebkurā vecumā. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liene Skulme ? (@lieneskulme) on

Tāpat, pēc pāra draugu lūgumiem, Kivičs izlēmis citiem parādīt daļiņu no abu ikdienas, publicējot fotoreportāžu par abu ikdienu.

Tāpat ir publiskoti arī kadri, kuros Skulme ar Kiviču redzami tikko pamodušies un pozējot gultā. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kivicsskulme (@kivicsskulme) on

Kā zināms, Latvijas šovbiznesa skandalozākais pāris līdz jūlija beigām dzīvos Tenerifē. Uz jautājumu, kā mūziķis ārzemēs pelnīs iztiku, viņš sacīja, ka ir ar mieru strādāt bārā, spēlēt ģitāru kafejnīcās, kā arī darboties tūrisma nozarē.

Pagaidām pāris nav atradis algotu darbu, jo, pēc pašu vārdiem, šobrīd "restartējas" un nodarbojas ar mākslu. 

Komentāri (22)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu