Gutkovskis varētu pievienoties "Lechia"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Vladislavs Gutkovskis
Vladislavs Gutkovskis Foto: Latvijas Futbola federācija (facebook.com/futbols)

Latvijas futbola izlases uzbrucējs Vladislavas Gutkovskis varētu pievienoties Polijas augstākajā līgā bronzu izcīnījušajai Gdaņskas "Lechia" komandai, liecina sociālajos tīklos izplatītā neoficiālā informācija.

Kā raksta darījumam pietuvinātas personas, "Lechia" jau ziemā vēlējusies iegādāties 24 gadus veco uzbrucēju, taču viņa tobrīd pārstāvētā Polijas pēc spēka otrās līgas vienība Ņidzicas "Termalica" noraidījusi pāreju.

Gutkovskis šajā sezonā guva deviņus vārtus, kas turnīra rezultatīvāko spēlētāju sarakstā deva dalītu septīto vietu. Tikmēr "Termalica" ieņēma astoto vietu un netika pie ceļazīmes uz Polijas augstāko līgu.

Savukārt Latvijas futbolista potenciāli jaunā darba vieta "Lechia" ekstraklasē bija trešā un triumfēja Polijas kausa izcīņā, tādējādi šovasar UEFA Eiropas līgu sāks no kvalifikācijas otrās kārtas.

Gutkovskis "Termalica" komandu pārstāv no 2016.gada. Pirms tam viņš no 2013. līdz 2015.gadam spēlēja "Skonto" komandā, kuras sastāvā 2014.gadā ar 28 gūtiem vārtiem kļuva par Latvijas futbola virslīgas rezultatīvāko spēlētāju.

Gutkovskis Latvijas izlases sastāvā aizvadījis desmit spēles.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu