Piektdienas horoskops: 24. maijs (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Vāvere
Vāvere Foto: AFP / Scanpix

Horoskops piektdienai, 24. maijam. 

AUNS Piemērots brīdis, lai stātos publikas priekšā, pievērstos ar reklāmu, mārketingu, prezentācijām saistītajam. Tu pratīsi pārliecināt apkārtējos, gūt viņu cieņu un atzinību. Atvasītes var sagādāt patīkamu pārsteigumu.

VĒRSIS Būsi apņēmības pilns sasniegt savu, neskatoties uz to, ka ārējie apstākļi var radīt jūtamus sarežģījumus. Lielu nozīmi spēlēs ģimenes atbalsts, morālais iedrošinājums. Vakarā ieteicams ātrāk doties pie miera.

DVĪŅI Pat šķietami nepateicīgās situācijās, pratīsi gūt sev labvēlīgu iznākumu, tas gan pie nosacījuma, ka būsi konsekvents un savaldīgs. Labvēlīgs laiks nopietna rakstura pārrunām, nākotnes plānu kaldināšanai.

VĒZIS Veiksme smaidīs tiem Vēža zīmes pārstāvjiem, kuri saistīti ar radošo jomu. Saasinātā fantāzija, mirkļa iedvesma būs priekšnosacījums jauniem garadarbiem. Vakarā esi piesardzīgāks pie auto stūres.

LAUVA Šis ir piemērots mirklis jau iesāktu lietu nobeigšanai, turpretim, jaunu projektu uzsākšana, var radīt aizķeršanos, būt gana problemātiska. Tavu omu jūtami uzlabos harmoniskās attiecības ar mīļoto.

JAUNAVA Neļauj sakāpinātajai atbildības sajūtai un pienākuma apziņai radīt nevajadzīgi lielu slodzi uz nervu sistēmu. Proti, mēģini ikdienas pienākumiem pieiet ar vieglāku, bezrūpīgāku nostāju.

SVARI Mācēsi objektīvi novērtēt apkārtējos apstākļus, pašreizējās iespējas, tādejādi pieņemt pārdomātus, izsvērtus lēmumus. Šis ir piemērots brīdis, pārrunām ar priekšniecību, sadarbības partneriem.

SKORPIONS Kolektīvas aktivitātes jūtami uzlabos omu un savā ziņā sapurinās, liks saņemties un turpināt iesākto ar jaunu enerģijas sparu. Dienas izskaņā tevi var pārņemt romantisks noskaņojums.

STRĒLNIEKS Pārlieku tiešs runas veids var radīt problēmas attiecībās ar līdzgaitniekiem. Tevī ir gana labas diplomāta dotības, liec tās lietā! Ja tev kārtojamas finansiālas darīšanas, labāk tās īstenot pēcpusdienā.

MEŽĀZIS Jo ātrāk tu tiksi vaļā no visa veida aizspriedumiem, kuri neļauj pieņemt vajadzīgos lēmumus, jo ātrāk spēsi saskatīt jaunas izaugsmes iespējas. Šis ir patiesi labs laiks, lai cīnītos ar netikumiem, savu “ego”.

ŪDENSVĪRS Ģimenes dzīvē notiekošais tiešā veidā ietekmēs profesionālos panākumus. Tāpēc centies uzturēt pēc iespējas harmoniskākas attiecības ar tuviniekiem. Šodien atturies no alkohola.

ZIVIS Veiksies individuālas aktivitātes. Liela nozīme būs spējai neatlaidīgi koncentrēties ikdienišķo darbu veikšanai. Nav izslēgts, nāksies tikt galā ar ļoti monotoniem, savā ziņā garlaicīgiem pienākumiem.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu