Dzīvoklī skanējuši sāpju kliedzieni. Jauna informācija par Īrijā dzīvesbiedra slepkavībā apsūdzēto sievieti (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Īrijas Centrālajā krimināltiesā turpinās prāva pret Latvijas pilsoni Ingu Ozoliņu, kas ir apsūdzēta par sava partnera Audriusa Pukas slepkavību, Īrijas pilsētā Roskri. Otrdien, 21. maijā, tiesa uzklausīja apsūdzētās kaimiņu, kurš pastāstīja, ka pāra strīdos agresors vienmēr bijis vīrietis, vēsta portāls "Baltic-Ireland", atsaucoties uz lokālo ziņu portālu "Leinster express".

Kaimiņš vārdā Marks Flečers apliecināja, ka 2016. gadā pāris pārcēlies uz dzīvokli blakus viņam. Viņš stāsta, ka pāris reti, kad dzīvojis mierīgi. Skaļās naktis bijušas krietni vairāk.

Pēc kārtējās skaļās nakts, kad dzīvoklī skanējuši sievietes sāpju kliedzieni. Kaimiņš neizturēja un pārvācās uz citu istabu, bet tāpat bijuši dzirdami skaļie strīdi. Marks piebilda, ka vairumā gadījumu vīrietis bija tas, kurš konfliktēja un kliedza uz sievieti.

Kā pierādījums tam, ka Ingas Ozoliņas dzīvesbiedrs tiešām nodarīja miesas bojājumus, tiesai tika iesniegtas fotogrāfijas. Tajās redzams, ka uz sievietes ķermeņa redzamas koduma zīmes un citi ievainojumi.

Arī naktī, kad notika slepkavība kaimiņu pamodinājuši skaļie vīrieša kliedzieni. Sievietes balss neesot bijusi dzirdama. Kad viss noklusis, nākamais troksnis bija policijas sirēnas.

"Es piegāju pie sētas durvīm, bet mani apturēja policija, kas teica, ka es nevaru iet ārā, jo tur ir nozieguma vieta. Pirmais jautājums, ko uzdevu, bija, vai ar viņu viss ir kārtībā," stāsta kaimiņš.

Vīrietis, atbildot uz advokātes jautājumiem,stāstīja, ka joprojām atceras, kā tonakt kliedza Inga. Tie esot bijuši sāpju kliedzieni, kurus nav iespējams aizmirst.

Kaimiņš pastāstīja, ka nekad nav dzirdējis, ka sieviete paceļ balsi, viņa vienmēr bijusi ļoti mierīga, bet vīrietis vienmēr bijis agresors.

Viena no policistēm, kura tajā dienā bija notikuma vietā. Stāstīja, ka Ingai Ozoliņai uz ķermeņa tiešām bijušas vardarbības pēdas – koduma zīmes uz kreisā augšdelma un apakšdelma, nobrāzumi uz kreisās krūts, apsārtumu uz kreisā augšstilba, sakaltušas asinis uz ceļgala, skrāpējumu uz kreisā pleca un melnus plankumus, iespējams, netīrumus, uz abiem ikriem.

Trešdien, 22. maijā, turpinās tiesas prāva Centrālajā krimināltiesā.

Kā jau ziņots, 48 gadus vecā latviete Inga Ozoliņa ir apsūdzēta viņas partnera Audrius Pukas slepkavībā Roscrea pilsētā pirms vairāk kā diviem gadiem. Vīrietis nomira no durtas brūces krūtīs. Sieviete noliedz savu vainu slepkavībā un apgalvo, ka partneris uzbrucis un viņa tikai aizstāvējusies.

» "Es baidījos, ka viņš mani nogalinās." Īrijā tiesā Latvijas pilsoni par sava dzīvesbiedra noslepkavošanu

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu