Sarri: Ja "Chelsea" vadība ir ar mani apmierināta, es labprāt paliktu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Sarri
Sarri Foto: AP/LETA

Mauricio Sarri labprāt paliktu Anglijas futbola premjerlīgas kluba Londonas "Chelsea" galvenā trenera amatā, ja komanda vēlēsies turpināt ar viņu sadarbību.

Sezonas ievadā Sarri tika kritizēts par vājo komandas sniegumu, bet "Chelsea" vienībai ir iespēja sezonu noslēgt uz labas nots, ja UEFA Eiropas līgas finālā izdosies pārspēt Londonas "Arsenal". Šī itāļu speciālistam būtu pirmā trofeja galvenā trenera amatā.

"Pašlaik man jādomā tikai par Eiropas līgas finālu. Man līgums ir vēl uz diviem gadiem, tāpēc ar citiem klubiem man sarunu nav. Es vēlos runāt ar kluba vadību pēc fināla un noskaidrot, vai viņi ar mani ir apmierināti," izteicās itāļu futbola speciālists.

"Es būtu ļoti laimīgs palikt premjerlīgā. "Chelsea" ir viens no labākajiem līgas klubiem un esmu priecīgs tur strādāt. Tomēr pēc sezonas ir jārunā ar vadību. Es domāju, ka tas ir normāli, visi klubi tā dara," teica Sarri.

Abas Londonas komandas Eiropas līgas finālu aizvadīs 29.maijā, savstarpējam mačam notekot Azerbaidžānas galvaspilsētā Baku.

Pašlaik 60 gadus vecais Sarri par "Chelsea" galveno treneri kļuva vien pagājušajā vasarā, kad nomainīja citu itāli Antonio Konti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu