Sestdienas horoskops: 25. maijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Gulbis vij ligzdu Lucavsalā. Ilustratīvs foto
Gulbis vij ligzdu Lucavsalā. Ilustratīvs foto Foto: Evija Trifanova/LETA

Horoskops sestdienai, 25. maijam. 

AUNS No tevis staros optimisms un jautrība, pat tajā gadījumā, ja spēki būs pavisam izsīkuši. Atpūtas iespējas noteikti sabalansē ar pašsajūtu, nedari pāri savai veselībai, neiedzīvojies pārslodzēs.

VĒRSIS Mājas dzīvē tieksies viest kārtību gan tiešā, gan pārnestā nozīmē. Partneris atbalstīs tavus centienus, taču atvasītes var izrādīt diezgan lielu pretestību. Savu panāksi, ja būsi pacietīgs un savaldīgs.

DVĪŅI Ja vēlies, vari doties nelielā izbraukumā. Vides maiņa palīdzēs izsisties no ierastās ikdienas, aizmirst rūpes, uztraukumus. Brīvajiem zīmes pārstāvjiem pastāv labas iepazīšanās iespējas!

VĒZIS Šodien plānotās tikšanās var tikt pārceltas, dienas gaita sagriezties kājām gaisā. Zvaigznes iesaka atturēties no veikalu apmeklējuma, jo īpaši vairīties no lielākiem pirkumiem. Tu labi sapratīsies ar jaunāko paaudzi.

LAUVA Radīsi ciešu kontaktu ar tuviniekiem. Labprāt pavadīsi laiku sarunās par dzīvi, attiecībām. Saskarsmē ar atvasītēm būsi ļoti atklāts un draudzīgs, gatavs uzklausīt viņu nebūšanas, sniegt padomus, atbalstu.

JAUNAVA Svarīgi neļauties drūmajam noskaņojumam, kurš šodien var tev piezagties gluži nemanot. Centies vairāk laika pavadīt svaigā gaisā, būt kopā ar tuviem cilvēkiem, ļauties savam vaļaspriekam.

SVARI Iespējams, stingri nolemsi novest iesāktās darba lietas līdz galam, kas nozīmē - lielāko dienas daļu veltīsi profesionālajiem pienākumiem. Vakara puse ir atbilstoša, lai dotos uz sev tīkamu deju klubu.

SKORPIONS Kaut arī tevis kārotais var krasi atšķirties no tuvinieku vēlmēm, tomēr šoreiz būsi gatavs piekāpties, izdabāt ģimenes locekļu iegribām. Atvasītes būs ļoti gandarītas par kopīgi pavadīto laiku.

STRĒLNIEKS Tu būsi gluži kā informācijas sūklis, kurš būs spējīgs uzņemt sevī lielu daudzumu informācijas un atlasīt no tās sev vajadzīgo. Šis ir piemērots brīdis, lai veidotu saikni ar līdzīgi domājošajiem.

MEŽĀZIS Ir pienācis īstais mirklis, lai parūpētos par savu veselību, labsajūtu. Kādam tas nozīmēs SPA procedūras, kādam sportiskas nodarbes, vēl kādam masāžu vai pirts apmeklējumu.

ŪDENSVĪRS Dienas pirmajā pusē tavs noskaņojums nebūs no labākajiem. Iespējams, būsi sevī uzkrājis lielu daļu ikdienas stresa, uztraukumu. Taču, izrunājoties ar mīļoto, oma jūtami uzlabosies.

ZIVIS Alksi pēc miera un klusuma, taču mājās valdīs ļoti dinamiska atmosfēra. Būsi izvēles priekšā, proti, vai nu meklēt kāroto ārpus mājām, vai arī ļauties notikumu plūsmai. Zvaigznes iesaka otro variantu!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu