Svētdienas horoskops: 26. maijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lauva. Ilustratīvs attēls
Lauva. Ilustratīvs attēls Foto: Unsplash

Horoskops svētdienai, 26. maijam. 

AUNS Par sevi var likt manīt tavs temperaments, nelokāmais raksturs. Lai neiedzīvotos konfliktos, savu viedokli vēlamāk paturi pie sevis. Der apzināties, ka lieko spriedzi tev palīdzēs noņemt sportiskas aktivitātes.

VĒRSIS Šodien vēlamāk laiku pavadīt mājās, izbaudīt ģimenes locekļu sabiedrību, sakārtot domas, nospraust nākamās nedēļas plānus. Ja tomēr dodies uz kādu ballīti, pielūko, lai jautrība neievelkas līdz vēlai naktij!

DVĪŅI Dīka sēdēšana dīvāna tevi neapmierinās. Alksi pēc krāšņākiem, atmiņā paliekošākiem iespaidiem. Taču, dzenoties pēc eksotiskām sajūtām, nekrīti galējībās, atturies no pārgalvības, neattaisnota riska!

VĒZIS Nav izslēgts, nolemsi veltīt laiku sev interesējošai literatūrai. Tu labprāt ļausies kāda klasiskā romāna vilinājumam. Savu daļu uzmanības neapšaubāmi prasīs arī atvasītes, kurām tu nu nekādi nespēsi atteikt.

LAUVA Piemērots brīdis mājas saimniecības darbiem. Mēģini savās aktivitātēs iesaistīt arī pārējos ģimenes locekļus, taču nekļūsti uzstājīgs, pavēlniecisks. Pēcpusdienā iespējami negaidīti ciemiņi.

JAUNAVA Modīsies pacilātā noskaņojumā. Šodienas plāni, visticamāk, sevī ietvers veselīgas, sportiskas aktivitātes. Saskarsmē ar ģimenes locekļiem valdīs sapratne un abpusēja cieņa, uzticēšanās.

SVARI Šarms un izsmalcinātība veicinās līdzgaitnieku interesi par tevi. Izmanto dienu, lai būtu sabiedrībā, paplašinātu paziņu loku, gūtu jaunus iespaidus. Nav izslēgts, par sevi liks manīt tavi radošie talanti.

SKORPIONS Atļaujies būt bezrūpīgāks, aizmirsti par ikdienišķajiem pienākumiem un droši nododies savam hobijam. Atpūta brīvā dabā – vai tā būtu makšķerēšana vai sportošana - jūtami uzlabos tavu omu!

STRĒLNIEKS Tieksies būt sabiedrības uzmanības centrā, gūt apkārtējo uzslavas, komplimentus. Šī var izrādīties zīmīga diena tiem Strēlniekiem, kuri saistīti ar skatuves dzīvi, izklaides industriju un masu medijiem.

MEŽĀZIS Kārtības mīlestība darīs savu. Tu, visticamāk, sakopsi māju un tikai tad veltīsi laiku atpūtai. Kāds Mežāzis var sajust vēlmi apliecināt savas kulināra dotības, mēģinot radīt kādu gastronomijas šedevru.

ŪDENSVĪRS Tava rīcība var kļūt impulsīva, apkārtējiem grūti izprotama. Iekšējās pretrunas, spriedze, visticamāk, arī būs par pamatu izmaiņām uzvedībā. No negācijām palīdzēs atbrīvoties joga, meditācija.

ZIVIS Lai gan vēlēsies baudīt atpūtu ar draugiem, domubiedriem, tev būs nepieciešams pamudinājums, iedrošinājums. Ja pirmo impulsu būsi saņēmis no apkārtējiem, tālāk ātri vien iejutīsies kompānijā, atraisīsies

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu