Smaiļotāji Akmens un Rumjancevs sasniedz PK posma pusfinālu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Edijs Pālens / LETA

Latvijas smaiļotāji Aleksejs Rumjancevs un Roberts Akmens ceturtdien Polijā uzvarēja savos airējumos un sasniedza pirmā Pasaules kausa posma pusfinālu.

Rumjancevs 200 metru distances finišu sasniedza pēc 36,487 sekundēm, tuvākos sekotājus apsteidzot par sekundi, kamēr Akmens savā airējumā triumfēja ar laiku 37,815 sekundes, otro vietu apsteidzot vien par 0,084 sekundēm.

Tikmēr sieviešu konkurencē pusfinālu 200 metru distancē sasniedza arī smaiļotāja Madara Aldiņa, kura ar laiku 46,130 sekundes bija ceturtā. Šajā disciplīnā pusfinālu sasniedza katra brauciena četri ātrākie sportisti un vēl trīs labākie pārējo rezultātu īpašnieki.

Savukārt 1000 metros smaiļotājs Aldis Vilde bija ceturtais un arī sasniedza pusfinālu, jo tajā iekļuva pieci ātrākie un divi pārējo labāko rezultātu īpašnieki, bet ārpus tā palika Edvards Ceipe, kurš bija septītais.

Arī kanoe airēšanas 1000 metros latvieši startēja sekmīgi, jo Alvis Tints savā airējumā bija piektais, bet Roberts Lagzdiņš ar septīto vietu savā braucienā pusfinālu sasniedza pēc rezultāta. Šajā disciplīnā pusfinālu sasniedza katra airējuma seši ātrākie un trīs nākamo labāko rezultātu īpašnieki.

Pasaules kausa pirmais posms Polijā ilgs līdz svētdienai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu