Vai tiešām otrs Kalnozols? Gobzems publisko divdomīgu foto ar Kaimiņu (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Partijas "KPV LV" valdes priekšsēdētājs, Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš (no kreisās) un partijas premjera amata kandidāts Aldis Gobzems piedalās partijas "KPV LV" preses konferencē.
Partijas "KPV LV" valdes priekšsēdētājs, Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš (no kreisās) un partijas premjera amata kandidāts Aldis Gobzems piedalās partijas "KPV LV" preses konferencē. Foto: Edijs Pālens/LETA

Saeimas deputāts Aldis Gobzems sociālajos tīklos publiskoja visai divdomīgu fotogrāfiju, kurā izskatās, ka "KPV LV" līderis Artuss Kaimiņš sēdē pieķerts guļam. 

Vietnē "Twitter" Gobzems rakstīja: "Seriāls "Kalnozols 2" jeb smagā atbildības nasta", pievienojot fotogrāfiju, kurā Kaimiņš tur ciet acis, tādējādi radot iespaidu, ka ir aizmidzis.

Publiskotais kadrs uzreiz izpelnījās lielu ažiotāžu - tam netrūka gan tādu cilvēku, kas Kaimiņu metās noķengāt, gan tādu, kas šādu fotogrāfiju uzskatīja par provokāciju.

"Kaimiņš bija tas, kurš pieķēra un izsmēja Kalnozolu budžeta naktī guļot. Diemžēl šis foto uzņemts dienas pirmajā pusē," rakstīja kāds Kaimiņā vīlies kungs.

Netrūka arī to, kas nosodīja Gobzemu, rakstot, ka fotogrāfijai ir pārāk slikta kvalitāte, tādēļ tā, visdrīzāk, esot pārveidota ar "fotošopa" palīdzību, kā arī norādīja, ka uzņemtais fotomoments radies brīdī, kad Kaimiņš vienkārši mirkšķinājis acis.

Pats Kaimiņš uz fotogrāfiju pagaidām nav atbildējis. 

Kā zināms, debates par 2017. gada valsts budžetu Saeimā ievilkās līdz pat puspieciem rītā, un tā bijusi viena no garākajām sēdēm Saeimas vēsturē. Ilgā sēde izraisīja vairāku deputātu neapmierinātību, taču pārcelt to uz nākamo dienu neizdevās. Tāpēc nav pārsteigums, ka debašu laikā atsevišķi tautas kalpi iesnaudās, bet lielākais gulētājs bija Zaļo un zemnieku savienības politiķis Valdis Kalnozols, kurš izdrukāto 2017. gada budžetu izmantoja kā spilvenu, bet pārtraukumos iekārtojās uz guļu ērtākās mēbelēs.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu