Dūriens sirdī auto entuziastiem - pļavā pamesti 11 Ferrari (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: www.instagram.com/silodrome

Interneta vietnē "Silodrome" un arī tās "Instagram" kontā publicēti attēli, kuros redzams, ka aizaugušā pļavā Teksasas štatā novietoti, faktiski pamesti ekskluzīvi auto, kuru īpašnieks tos iegādājies astoņdesmitajos un deviņdesmitajos gados.

Kā vēsta šveiciešu 20min.ch, mašīnu īpašnieks ir kāds profesionālajiem panākumiem bagāts jurists. 2011 .gadā smagi saslimis un savu kolekciju iekārtojis angārā.

Kad vīrieša veselības stāvoklis turpinājis pasliktināties, iekavēti maksājumi par angāra pakalpojumiem, kā rezultātā tā saimnieki nolēmuši telpas atbrīvot un mašīnas novietot ārā.

Ģimene maksājumus gan vēlāk atsākusi, taču iekštelpās tāpat nav atgrieztas un nu jau labu laiku ir pakļautas elementu - vēja, saules, lietus ietekmei. Faktiski nodotas likteņa varā un nolemtas bojāejai.

Foto: www.instagram.com/silodrome

Šobrīd vārdā nenosauktais jurists jau ir miris, bet mašīnas pārgājušas mantinieku īpašumā. Kad veikta īpašuma novērtēšana, atklājies, ka mistiskā kārtā pazuduši divi no sākotnēji trīspadsmit pļavā novietotajiem Ferrari un arī divi Rolls-Royce.

Vēloties noskaidrot, ko darīt ar atlikušajiem auto, jurista ģimenes locekļi vērsušies pie Ferrari speciālista Pola Koksa. Ar viņa paša un viņa plašā paziņu loka palīdzību mašīnas nogādātas dažādās darbnīcās, savestas kārtībā un pārdotas. Tāpēc gaidāms, ka pēc laika visas vai liela daļa no tām drīzumā būs redzama ielās.

Foto: www.instagram.com/silodrome
Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu