Pie dzērājšofera Salaspilī atrod narkotikas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Evija Trifanova/LETA

Salaspils pašvaldības policija nesen sastapušies ar kādu autovadītāju, kura pārbaudē atklājies, ka dzērājšoferis ir ne tikai reibumā, bet arī vadā līdzi narkotikas, vēsta raidījums "Degpunktā".

Mātes dienā, kas bija 12. maijā, ap plkst. 8.00 kārtības sargu uzmanību Salaspils ielās piesaistījis kāds autovadītājs. Par šo pašu šoferi jau iepriekš ticis saņemts ziņojums, vēsta raidījums.

Sarunas laikā ar kārtības sargiem, brīdī, kad policisti esot aicinājuši šoferi piesēst policijas busiņā, vīrietis sācis manāmi nervozēt un centies izlauzties no policistu tvēriena.

Rezultātā, vīrieša saslēgšanā roku dzelžos nācies iesaistīties pat visiem trim policistiem, un, kad pārkāpējs nonācis aiz restēm, vīri turpinājuši darbu un aplūkojuši izņemtās mantas, kas atklājis arī patieso apreibušā šofera uztraukuma iemeslu – narkotikas.

Pēc neoficiālas informācijas gan zināms, ka likuma sargiem šo lietu izmeklēt un novest līdz kādam loģiskam iznākumam būs krietni grūtāk nekā citkārt, jo jau dežūrdaļas telpās aizturētajam vīrietim neskaidros apstākļos izdevies tikt pie maisiņa ar balto pulveri un viņš to burtiski aprijis, tādā veidā iznīcinot pierādījumus, kas vēlāk varētu tikt vērsti pret viņu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu