Kivičs pēc Tenerifē pavadīta mēneša publisko atklāsmes un sadusmo fanus (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Mūziķis Andris Kivičs ar mīļoto sievieti Lieni Skulmi šobrīd ir apmetušies Tenerifē, abiem nemaz neplānojot sākt strādāt algotu darbu. Tagad Kivičs saviem faniem sociālajos tīklos publiskoja video, kurā dalījās pārdomās par aizvadīto laiku.

Savu stāstu mūziķis iesāka ar paziņojumu, ka turpmāk regulāri veidos šādus video atskatus par dažādām tēmām. Šoreiz viņš sīki un smalki atstāstīja izmaksas, kādas viņiem radušās Tenerifē.

"Alus kauss maksā 1 eiro, tādēļ nodzerties te nav baigi grūti. Izklaides ir ļoti dārgas," bilda Kivičs. 

Tāpat viņš atklāja, ka abi ar Skulmi apmetušies Tenerifes dienvidos. "Es esmu šeit mēnesi, bet redzēju tikai divus džekus ar reāli labiem augumiem. Bet skaistākā sieviete, ko esmu šeit redzējis, ir Liene Skulme. Smukāku meiteni es neesmu redzējis. Cilvēki uz izskatu neiespringst."

Kivičs gan uzsvēra, ka tiem, kuri vēlas doties uz Tenerifi, lai strādātu, bez spāņu valodas tur nav ko darīt.

"Atbraucot jūs sapratīsiet, ka strādāt te nav iespējams. Mums bija doma šeit kaut ko pastrādāt, bet beigās sapratām, ka mēs nodarbosimies ar mākslu," rezumēja mūziķis.

Uz šādiem izteikumiem asi reaģējuši viņa sekotāji, sakot, ka, "strādājot tūrisma zonā, angļu valoda ir svarīgāka par spāņu". Tāpat kāda sieviete pēc savas pieredzes atzina, ka "Tenerifē labu darbu tūrisma nozarē var dabūt arī ar krievu valodas zināšanām".

Savukārt citi cilvēki norādīja, ka pārim būtu izdevies atrast lētākas lidmašīnas biļetes, kā arī noliedza Kiviča komentārus par benzīna izmaksām, jo tas Tenerifē esot lētāks nekā Latvijā. 

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu