Kivičs komentē alkohola nozīmi savā dzīvē (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Skandalozais mūziķis Andris Kivičs vietnē "Facebook" publicējis tiešraides video no Tenerifes pludmales, kurā atbild uz kāda satraukta fana jautājumu - kādas ir viņa attiecības ar alkoholu? 

Kivičs, kurš šobrīd ar mīļoto sievieti Lieni Skulmi aizraujas ar veselīgu dzīvesveidu, atklāj: "Ar to alkoholu ir tā: drausmīgi sagribas alu, nu nenormāli sagribas alu, bļāviens, nu tad iedzer to alu vai šampi, vai kaut ko! Bet tagad kaut kā negribas. Mēs te zemenes pērkam, šokolādes kokteiļus kaut kādus, taisām salātus visādus, gurķu, tomātu salātiņus ar sieriņu un tādā garā. Mums ar to alkoholu tās attiecības ir tādas - gribas, davai!"

Liene, kura, kā vienmēr, video redzama otrajā plānā, piebilst:

"Tas ir tā kā visiem cilvēkiem. Es nesaprotu, kāpēc tā ir tāda centrālā, nenormāli svarīgā tēma?"

"Mēs esam normāli cilvēki! Mēs arī iedzeram vīnu un alu, bet dzeram arī pienu un kefīru, šokolādes dzērienus un ūdeni," video nobeigumā skaidro mūziķis.

Atgādinām, ka Kivičs un Skulme nesen paziņoja, ka ir apņēmības pilni turpmākās trīs nedēļas sportot un veikt kardio vingrinājumus, lai atbrīvotos no pāris liekajiem kilogramiem. Tomēr pāris jau vienreiz mēģināja pievērsties veselīgam dzīvesveidam, bet tad kādā tiešraidē Kivičs nejauši parādīja, ka atsācis lietot alkoholu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Proper English breakfast.#itshardtobeondiet #earlymornings

A post shared by Kivicsskulme (@kivicsskulme) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kas būs tālāk?#nobodyneverknows

A post shared by Kivicsskulme (@kivicsskulme) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bučas visiem! Mīliet sevi!?

A post shared by Kivicsskulme (@kivicsskulme) on

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu