''Capitals'' uzsāk izmeklēšanu par Kuzņecova skandalozo video

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jevgeņijs Kuzņecovs
Jevgeņijs Kuzņecovs Foto: EPA/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Vašingtonas "Capitals" uzsākusi izmeklēšanu par video, kurā tās uzbrucējs Jevgēņijs Kuzņecovs redzams līdzās narkotiku lietošanas procesam.

Kā aģentūrai "The Associated Press" apstiprināja kluba preses sekretārs Sergejs Kočarovs, komanda ievāc faktus un no plašākiem komentāriem šobrīd atturēsies.

Pirmdien sociālo tīklu "Twitter" pāršalca 22 sekunžu ilgs video, kurā Kuzņecovs redzams, sēžot pie galda, uz kura ir divas līnijas ar pulverveida vielu un sarullēts dolārs. Krievu uzbrucējs šajā laikā nepieskārās uz galda esošajiem priekšmetiem.

Kā laikrakstam "Sport Express" apliecināja Kuzņecovs, viņš ir persona, kas redzams tajā video. Tas uzņemts pērn Lasvegasā pēc "Capitals" uzvaras Stenlija kausa izcīņā. Kā apgalvo Kuzņecovs, viņš iegājis viesnīcas numurā pie drauga, redzējis narkotikas un nepazīstamu sievieti, piezvanījis citam draugam un aizgājis.

"Nekad neesmu lietojis narkotikas. Pārbaudiet mani un redzēsiet, ka esmu tīrs," laikraksts citē Kuzņecova teikto.

Par video informēta arī līgas vadība.

"Par video uzzinājām pirmdienas pēcpusdienā. Zinu, ka Jevgēņijs ir komentējis situāciju un to, ka "Capitals" izdarījusi paziņojumu. Vispirms apkoposim faktus, lai zinātu, kurā virzienā spert nākamo soli," teica NHL komisāra vietnieks Bils Deilijs.

Video parādījās nākamajā dienā pēc pasaules čempionāta, kurā NHL zvaigznēm bagātā Krievija piedzīvoja vilšanos, cerētā zelta vietā iegūstot bronzu.

27 gadus vecais Kuzņecovs šajā sezonā regulārajā čempionātā 76 spēlēs guva 21 vārtus un veica 51 rezultatīvu piespēli, bet Stenlija kausa izcīņā viņam septiņos dueļos bija viens precīzs metiens un piecas piespēles.

"Capitals" šosezon jau pirmajā kārtā nolika Stenlija kausa čempiones pilnvaras, tādējādi Kuzņecovs un Aleksandrs Ovečkins varēja doties talkā Krievijas izlasei pasaules čempionātā. Tajā Kuzņecovs desmit mačos guva divus vārtus un veica četras rezultatīvas piespēles.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu