Kašers velta pateicības vēstuli dievam (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Multimākslinieks Kašers jeb īstajā vārdā Kaspars Blūms-Blūmanis sava ceļojuma laikā Itālijā maija noslēgumā apmeklējis vietu, kurā savulaik sarunājies ar dievu, lūdzot viņam palīdzēt grūtā dzīves periodā. Tagad viņš saka dievam lielu paldies par visu, kas viņam ir.

“Pirms 10 gadiem es biju izmisīgos sevis meklējumos un nonācu Dezencāno del Garda… es uzreiz iemīlējos šajā vietā! Tajā brīdī es nezināju, ko iesākt ar savu dzīvi. Es biju tikko atgriezies no brīvprātīgā darba Āfrikā, Zambijā. Man nebija diez ko daudz naudas, un es nezināju, ko darīt tālāk. Es atceros, ka tā bija karsta, lietaina diena. Es iemērcu savas kailās kājas Gardas ezerā un lūdzu dievu... tā bija gara saruna.

Es lūdzu daudzas lietas – mīlestību, attiecības, labu karjeru, es vēlējos sasniegt tik daudz mērķu un realizēt neskaitāmas idejas, un lūdzu, kaut arī tas piepildītos.

Es vēlējos būt laimīgs un vienmēr palikt pozitīvs, lai arī kas notiktu. Ir neticami, kā dievs palīdzējis man visu paveikt. Es esmu ieguvis visas tās lietas, kuras prasīju, un esmu ļoti pateicīgs par gūto pieredzi – labo un slikto – kas padarījusi mani par cilvēku, kāds esmu šobrīd. Dievs ir īsts un dievs ir dižens.

Es jūtos svētīts, pieredzot visus šos brīnumus katru dienu.

Pēc 10 gadiem... šodien [28. maijā]... es atgriezos tajā vietā, par kuru tik daudz domāju. Šoreiz viss bija citādāk... es nelūdzos... es pavadīju tur vairākus mirkļus, lai pateiktos tev par visu, ko esi paveicis manā dzīvē,” sociālajā tīklā “Facebook” rakstīja mākslinieks.

“Dzīvot ir vislabākā iespējamā dāvana. Nekad to neaizmirstiet,” viņš piebilda.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu