Trešdienas horoskops: 29. maijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Bebrs, ilustratīvs attēls
Bebrs, ilustratīvs attēls Foto: Edijs Pālens/LETA

Horoskops trešdienai, 29. maijam. 

AUNS Iespējami darba braucieni, kontakti ar ārzemju partneriem. Kāds Auns var nolemt paplašināt savas profesionālās zināšanas. Dienas gaitai var piemist izteikti spontāna nokrāsa. Taču tevi tas nebūt nemulsinās.

VĒRSIS Var rasties iespējas sakārtot finansiāla rakstura sarežģījumus, tikt galā ar birokrātiskajām nebūšanām. Gūsi patiesu gandarījumu, redzot paveiktā rezultātus. Vakarpusē velti laiku ģimenes vajadzībām.

DVĪŅI Kā vienmēr, būsi atjautīgs un tālredzīgs. Darbā izmantosi gan nupat radušās idejas, gan jau uzkrāto pieredzi. Pilnīgi iespējams, kādam no kolēģiem kļūsi par sava veida modeli, kam līdzināties.

VĒZIS Pateicoties pastiprinātajai intuīcijai, ātri vien sajutīsi cilvēkus, no kuriem šodien labāk izvairīties. Daudz labākus panākumus gūsi, ja strādāsi vienatnē. Dienas izskaņā uzmanību prasīs atvasītes.

LAUVA Nav izslēgti pārpratumi ar augstākstāvošajiem, kas var radīt tālejošas sekas. Pārrunās ar priekšniecību esi lietišķs, neļauj vaļu mirkļa emocijām. Dienas gaitā centies saglabāt labu noskaņojumu.

JAUNAVA Galvenais, parūpējies, lai darbs tiek paveikts nevainojami. Saskarsmē ar kolēģiem vēlams izvairīties no kritiskām piezīmēm, pamācoša toņa. Vakarā esi piesardzīgāks pie stūres.

SVARI Šodien paveiktais darbs radīs tevī drošības un stabilitātes sajūtu. Attiecībās ar kolēģiem kļūsi nedaudz noslēgtāks, savrupāks nekā ierasts. Šis brīdis zīmīgāks Svariem, kuri saistīti ar tieslietām, finansēm.

SKORPIONS Šobrīd var būt grūtāk rast kopīgu valodu ar līdzgaitniekiem, vienoties par tevi interesējošām lietām. Visticamāk, panākumus vieglāk spēsi gūt, strādājot individuāli.

STRĒLNIEKS Galvenais, esi pacietīgs, neļauj steigai, tramīgajam noskaņojumam radīt kļūdas uz līdzenas vietas. Diena vairāk piemērota radošām iecerēm, ģimenes problēmu risināšanai.

MEŽĀZIS Nonākot problēmās, necenties visu atrisināt paša spēkiem, droši pieņem apkārtējo atbalstu, ieklausies drauga, kolēģa teiktajā! Šodien nebūtu vēlams risināt nekustamā īpašuma jautājumus.

ŪDENSVĪRS Mīļotais cilvēks var izrādīt neapmierinātību par tavu pārlieko aizraušanos ar karjeras jautājumiem. Velti vakaru, lai no sirds izrunātos par otro pusīti, panāktu abpusēji pieņemamu kompromisu.

ZIVIS Liksies, ka apkārtējie to vien vēlas, kā izsist tevi no emocionālā līdzsvara. Daudz kas būs atkarīgs no spējas savaldīties. Šis nav gluži atbilstošākais mirklis, lai risinātu apjomīgus finansiālos jautājumus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu