Vairāk kā 50 komandas ir apstiprinājušas dalību #Transportadienās

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Vēl līdz nedēļas beigām iespējams reģistrēties “Transporta dienas 2019” Reģistrācija šī gada “Transporta dienas 2019” ir pagarināta līdz 3. jūnijam. Organizatori Asociācija “LAFF” kopā ar “Latvijas Auto” aicina pieteikties visus nozares uzņēmumus neatkarīgi no tā, vai tajos strādā vairāki simti vai viens vienīgs darbinieks.

“Transporta dienām 2019” pieteikušās jau vairāk par 50 transporta un loģistikas uzņēmumu komandām. Tiek plānots, ka pasākumā piedalīsies kopumā ap 2000 cilvēku, tostarp jau apstiprinātie “Volvo Truck Latvia” Latvijas pārstāvniecība, “Domenikss”, “Juvi”, “BTG”, “Cargo.lt” un citi. Pilns dalībnieku saraksts ir aplūkojams šeit.

Ar nosaukumu “Transporta dienas 2019” pasākums norisinās pirmo reizi, tomēr tā ir pārņemta tradīcija no “Vervo” organizētajām transporta un loģistikas uzņēmumu sporta spēlēm. Šis gads ir nākamais solis, lai “Transporta dienas” attīstītu kā tradīciju, kur satiekas autotransporta, dzelzceļa, avio un jūras kravu pārvadātāji, lai neformālā gaisotnē apspriestu nozares aktuālos jautājumus no katra pārvadājuma tipa perspektīvas, kā arī iesaistītu nozari pārstāvošās organizācijas un partnerus.

Pasākuma laikā ar “Mapon” atbalstu notiekošajos semināros risināsies uzņēmumu vadītāju “Biznesa kvests”. “Biznesa kvests” dos iespēju brīvā gaisotnē risināt ar loģistikas un transporta nozari saistītus jautājumus un noteikt uzvarētājus. 

“Cargo.lt” izstādes ietvaros piedāvās nesteidzīgi veikt gan ekspeditoru, gan transporta uzņēmumu sertifikāciju un cīnīties par ”Cargo.lt” sarūpētajām balvām.

Paralēli semināriem un izstādei norisināsies arī cīņa par “Virši Spēka kausu”, kur tiks summētas individuālās un netradicionālās disciplīnas, ļaujot komandām līdz 5 cilvēkiem cīnīties par uzvarētāja kausu šajās disciplīnās, kā arī “Mapon kausu”, kur tiks noteikti uzvarētāji komandu sporta veidos.

Pilnu sporta spēļu programmu var aplūkot šeit.

Ar pasākuma atbalstītāju “Virši” un “Mapon” gādību “Transporta dienās 2019” paredzētas papildu tehniskās disciplīnas – Baja 5B, kuģu modeļu sacīkstes, kā arī Dronu čempionāts, kur ikviens varēs pārbaudīt savu prasmi un cīnīties par vērtīgām balvām.

Foto: Publicitātes foto

Gādājot par dalībnieku pilnvērtīgu atpūtu, pasākuma pirmajā vakarā ar jautru muzikālu noskaņu pārsteigs Latvijas uzlecošā pop zvaigzne Patrisha, bet otrajā vakarā “Bermuda divstūris”.

Savukārt “Vadītāju vakariņās” dalībnieku uzņēmumu vadītājiem būs ekskluzīva iespēja neformālā gaisotnē iepazīties ar biedrību “Latvijas auto”, “LAFF” un Satiksmes ministrijas vadošajiem speciālistiem un apspriest aktuālos jautājumus.

Pēc dalības  2018. gadā rīkotajās #Transportaspēlēs Baltijas Transporta Grupa (BTG) vadītājs Andris krampušs atzina, ka pozitīvā gaisotne un izcili oganizētā izklaides daļa pārliecinājusi viņus šogad #Transportadienas2019 izmantot kā sava uzņēmuma vasaras pasākumu. Iemesli ir pavisam vienkārši:

  • Pašam nav jādomā par pasākuma organizāciju un izdevumiem
  • Ideāls variants, kur stiprināt komandas garu
  • Azarts pacīnīties ar citiem nozares uzņēmumiem
  • Izklaides programma, kas nodrošina, ka arī bērniem un līdzbraucējiem ir interesanti.

Pirmās “Transporta dienas 2019” risināsies trīs dienu garumā - 7., 8. un 9. jūnijā Ogres novada atpūtas kompleksā “Turbas”.  

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu