Autopsijā atklāts skates laikā mirušā modeļa nāves cēlonis (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Brazīliešu modelis Taless Soaress, kurš šī gada aprīļa beigās Sanpaulu modes nedēļā skates laikā pēkšņi saļima un nomira, varētu būt cietis no nediagnosticētas sirds slimības, vēsta portāls "The Sun".

Modelis slimnīcā nogādāts bez samaņas un viņam jau bija apstājusies sirds. Mediķi veikuši sirds masāžu un mēģinājuši atdzīvināt jaunieti, taču tas nav bijis veiksmīgi. 

Medijs vēsta - iepriekš jaunietis nav zinājis par sirds slimību, jo tā viņam netika diagnosticēta. Nāves iemesls, iespējams, bija tieši sirds slimība, kuras dēļ izveidojusies plaušu tūska. 

Soaresa ģimenes locekļi nav apmierināti, jo mediji publicējuši informāciju par jaunieša nāves iemeslu pirms to uzzinājusi ģimene.

Mirušā modeļa māte Heloisa Kota publiski paziņojusi, ka izsaka nosodījumu medijam "G1":

"Man un citiem ģimenes locekļiem šī ziņa bija jāuzzina pirms tā nokļuva medijos. Nav zināms, vai informācija vispār ir patiesa."

"Modeļu aģentūra, kurā strādāja Taless, vienmēr informēja mūs par notiekošo, bet šoreiz nebija informācijas, ka Talesam ir problēmas ar sirdi. Visus modeļus pārbauda ārsti un tikai tad viņiem ļauj strādāt," atklājusi Kota.

Modeļu aģentūra "MGT Base", kurā strādāja Taless Soaress, izmeklēšanas laikā policiju informējuši par modeļa veselības stāvokli. Viņa aģents Rodžerio Kampaneli atklājis, ka neilgi pirms modes skates sākuma jaunietim tikusi pārbaudīta veselība un nekādas problēmas nav tikušas konstatētas.

Foto: EPA/Scanpix
Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu