Valmierā riteņbraucējs ietriecas braucošā lokomotīvē un iet bojā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ieva Lūka/LETA

Pirmdien, 27. maijā, Valmierā gājis bojā velosipēdists, kurš ietriecies braucošā lokomotīvē, informēja Valsts policijas (VP) Vidzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Zane Vaskāne

Pirmdien plkst. 18.18 Valmierā, Gaides ielā, kāds 1983. gadā dzimis vīrietis, vadot velosipēdu, nebija pietiekami uzmanīgs šķērsojot dzelzceļa sliedes, kā rezultātā notika sadursme ar braucošu lokomotīvē.

» Vidzemē viens velosipēdists gājis bojā, otrs - guvis traumas 

Raidījumam "Degpunktā" Valmieras policijas iecirkņa priekšnieks Andis Šteimaks apstiprina notikušo un stāsta, ka saņēma zvanu no dzelzceļa stacijas dežurantes.

Policija stāsta, ka riteņbraucējs nebija pārbaudījis vai tuvojas vilciens un klausījies mūziku austiņās.

"Vīrietis vadījis velosipēdu lietus laikā, kad ir apgrūtināta redzamība. Izskatās, ka viņš arī klausījies mūziku un nav dzirdējis brīdinošos skaņas signālus, ko lokomotīves vadītājs bija devis, un tādējādi ir ietriecies lokomotīvē," norāda Andis Šteimaks.

Arī tuvējās apkārtnes iedzīvotāji, kas dzelzceļu šķērso dien dienā, saka, ka ne tādus brīnumus vien redzējuši. Un visbiežāk tieši jauni cilvēki nevērīgi izturas pret savu dzīvību un ignorē visu, kas rakstīts. Turklāt nepareizi izbūvētā infrastruktūra to pieļauj.

Par notikušo uzsākts kriminālprocess.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu