Trīs nelaimīgākās Zodiaka zīmes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pexels

Katrs cilvēks savas dzīves ceļā būs saticis kādu, kas nemitīgi sūdzas par savu "grūto" dzīvi un mūždien ir ar kaut ko neapmierināts. Par to, kuras Zodiaka zīmes visbiežāk sūdzas par kārtējo "melno strīpu", vēsta portāls "Postimees".

Trešā vieta - Jaunava

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji izceļas ar īpašu nervozitāti un dramatiskumu. Jaunavas neprot atslābināties, turklāt bieži vien uzskata, ka tām jāņem visu problēmu un atbildības slogs uz saviem pleciem. Šāds stress nospiež zem šī zvaigznāja dzimušos un tie kļūst īgni un nelaimīgi. Tiesa, šīs zīmes pārstāvji neuzskata sevi par situācijas upuriem un pārsvarā cenšas saglabāt stāju.

Jaunavām raksturīgs spītīgums un strādīgums - šī Zodiaka zīme uzskata, ka tām viss šajā pasaulē jāsasniedz ar smagu darbu.

Otrā vieta - Vēzis

Zem Vēža zvaigznāja dzimušie bieži vien ir skumji savas izteiktās emocionalitātes dēļ. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjus nomoka virkne kompleksu un nedrošību, kas liek tiem mūžīgi apšaubīt sevi un savas spējas. Parasti viņu pieņemtajos lēmumos izteikts princips - "viens solis uz priekšu, trīs atpakaļ".

Neskatoties uz iekšējām pretrunām, Vēža zīmes pārstāvji pārsvarā ir diezgan lepni. Šīs zīmes pārstāvji bieži vien neatrod laimi arī ģimenes dzīvē, jo nemīl uzņemties līdera lomu.

Pirmā vieta - Zivis

Nelaimīgāko Zodiaka zīmju topa augšgalā ir pēdējā no Zodiaka apļa zīmēm - sapņainās un naivās Zivis. Vairums šīs zīmes pārstāvju ir līdz sāpīgumam noslēgti un nemitīgi dzīvi savu fantāziju pasaulē. Zivīm raksturīgs nemitīgi nodoties pašanalīzei, kas tām laupa spēju pārliecināti rīkoties savā personīgajā dzīvē. Zem šī zvaigznāja dzimušajiem nepieciešams kāds, kas varētu tos ikdienā atbalstīt un iedrošināt.

Šīs radošās zīmes pārstāvjiem nav viegli arī mīlestības dzīvē - tie ir pieraduši pārlieku iedziļināties citu rīcību motīvos, kas bieži vien izraisa konfliktus. Šī iemesla dēļ Zivis nereti paliek vienas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu