Vailders aizvadīs atkārtotu cīņu pret kubieti Ortisu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Deontejs Vailders
Deontejs Vailders Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu smagsvara bokseris Deontejs Vailders gatavojas aizvadīt atkārtotu cīņu pret kubieti Luisu Ortisu, tādējādi, visticamāk, tuvākajā laikā nenotiks daudzu gaidītais duelis pret britu Entoniju Džošua.

Pašreizējais planētas čempions Pasaules Boksa padomes (WBC) versijā Vailders otrdien paziņoja, ka savu nākamo dueli aizvadīs pret 40 gadus veco Ortisu.

"Vēlos paziņot, ka ar Ortisu esam vienojušies par vēl vienas cīņas aizvadīšanu, bet dueļa norises laiks un vieta tika paziņoti vēlāk," otrdien tvītoja Vailders.

Lai arī oficiāli vēl nekas nav zināms, ASV mediji informē, ka cīņa varētu notikt 28.septembrī Lasvegasā.

Abi bokseri savstarpēju cīņu aizvadīja 2018.gada martā, kad Vailders smagā duelī guva uzvaru desmitajā raundā ar tehnisko nokautu.

Šomēnes 33 gadus vecais Vailders WBC titulu sekmīgi aizstāvēja pret tautieti Dominiku Brīzīli, kuru izdevās nokautēt jau pirmajā raundā.

Karjeras laikā Vailders uzvarējis 41 no 42 cīņām, 40 dueļus noslēdzot ar nokautu, bet viens mačs noslēdzies neizšķirti. Tikmēr Ortiss uzvarējis 31 cīņā, 26 gadījumos to paveicot ar nokautu, un vienīgo zaudējumu piedzīvojis pret Vailderu.

Iepriekš bija spekulācijas, ka Vailders varētu savu nākamo cīņu aizvadīt pret Džošua, kuram pieder Pasaules Boksa asociācijas (WBA), Starptautiskās Boksa federācijas (IBF), Starptautiskās Boksa organizācijas (IBO) un Pasaules Boksa organizācijas (WBO) čempiona jostas. Tāpat bija runas, ka amerikānis varētu duelēties ar citu britu Taisonu Fjūriju, ar ko viņš pērn cīnījās neizšķirti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu