Ceturtdienas horoskops: 30. maijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Māra

Horoskops ceturtdienai, 30. maijam. 

AUNS Nav izslēgts, tev būs nepieciešams ietekmīgu cilvēku atbalsts, lai tiktu galā ar sasāpējušiem jautājumiem, kuri labu laiku nav devuši mieru. Zvaigznes iesaka būt nedaudz nosvērtākam, risinot lietišķos jautājumus.

VĒRSIS Noteikti atturies no pārmērīgas slodzes, pievērs lielāku uzmanību veselības stāvoklim. Varbūt ir pienācis īstais brīdis tikt vaļā no kāda kaitīga ieraduma. Emocionālo līdzsvaru palīdzēs atgūt mīļotais.

DVĪŅI Tev neapšaubāmi izdosies apliecināt savas intelektuālās un radošās spējas, ja vien pats nesāksi apšaubīt panākumu iespējas. Neķeries klāt lietām, kuras prasa nopietnu un ilgstošu koncentrēšanos.

VĒZIS Lai sasniegtu nospraustos rezultātus, tev nāksies būt ne vien neatlaidīgākam, enerģiskākam, bet arī izrādīt izteiktāku noturību pret stresu, citām negācijām. Nepieciešamo morālo atbalstu spēs sniegt otrā pusīte.

LAUVA Ja vari iztikt bez kādas lietas, tad labāk atliec tās iegādi. Tev var pastiprināties tieksme tērēties, tāpēc labāk ej veikaliem ar līkumu! Darbā būs sajūtamas zināmas pārmaiņu vēsmas.

JAUNAVA Harmoniska, patīkama diena. Zvaigznes iesaka ļaut savā dzīvē ienākt nepieciešamajām pārmaiņām, novitātēm, jo tā tu uzlabosi savus ienākumus un padarīsi ikdienas soli daudz vienkāršāku.

SVARI Var nākties, pārnestā nozīmē, maksāt par kādu pagātnes kļūdu. Pacenties vecajiem grēkiem nepievienot jaunus. Šodien vari saskarties ar finansiāla rakstura problēmām, taču tu saskatīsi veidus, kā tās novērst!

SKORPIONS Būsi patiesi praktisks un piezemēts gan domās, gan darbos. Velti neizšķiedīsi nedz savu, nedz citu cilvēku laiku. Labvēlīga diena finansiālu un saimniecisku jautājumu risināšanai!

STRĒLNIEKS Šodienas notikumi var pastiprināti ietekmēt tavu garastāvokli. Ja tev priekšā stāv nopietni darbi, nomierinies, savācies un tad lēnām, pamazām sāc risināt nepieciešamās lietas.

MEŽĀZIS Darba pārmaiņu veicinātais satraukums var radīt nedrošības sajūtu. Šobrīd nav ieteicami tāli ceļojumi. Zvaigznes iesaka vairāk rūpēties par tuviniekiem. Tev veidosies cieša saikne ar atvasītēm.

ŪDENSVĪRS Ieteicams ieklausīties gan partneru, gan oponentu teiktajā, tikai tā spēsi rast zelta vidusceļu! Nekļūsti pļāpīgs, proti, neapspried darba darīšanas mazpazīstamu personu klātbūtnē!

ZIVIS Pastiprināsies interese par garīgajām lietām. Būs nosliece uz sapņošanu, filozofēšanu par dzīves jēgu un tavu vietu tajā. Nelabvēlīga diena nopietnu darījumu slēgšanai. Saaudzē savu nervu sistēmu!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu