42 fakti par Andri Kiviču 42. dzimšanas dienā (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Ceturtdien, 30. maijā, skandalozajam mūziķim, rakstniekam, dzejniekam, mūzikas un tekstu autoram, bijušajam "Riga TV24" raidījuma "Rampas Ugunis" vadītājam un sabiedrības dāmas Lienes Skulmes mīļotajam Andrim Kivičam aprit 42 gadi.

Viņa 42. dzimšanas dienā "Apollo Izklaide" apkopoja 42 faktus par Andri Kiviču. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Paldies par apsveikumiem dzimenē!#birthday #spain?? #orihuelacosta

A post shared by Kivicsskulme (@kivicsskulme) on

1. Andris Kivičs ir viens no 19 744 Andriem Latvijā, liecina Pilsonības un migrācijas pārvaldes mājaslapā pieejamā informācija. 

2. Pēc horoskopa Andris Kivičs ir Dvīņi. Astrologi norāda, ka Dvīņu zīmes vīrieši ir noslēgto un pārtraukto laulību rekordisti. Pie tā galvenokārt vainojama šīs Zodiaka zīmes pārstāvju nepatstāvīgā daba un biežie sānsoļi.

3. Pirms kļūšanas par mūziķi Kivičs kādu laiku profesionālā līmenī spēlējis basketbolu - bijis Latvijas U18 izlases dalībnieks, arī pieaugušo izlases kandidāts, pēc karjeras LJBL spēlējis arī profesionālā līmenī Latvijas Basketbola līgā.

4. 1994. gadā Frankfurtē kopā ar Aigaru Vītolu un Raimondu Fūrmani Kivičs kļuvis par pasaules čempionu strītbolā.

5. Andris Kivičs ir izdevis septiņus kompaktdiskus un divus lejupielādes albumus. Abos viņš ir visu dziesmu teksta un mūzikas autors. 

6. Karjeras laikā ar grupu "Z-Scars", kā arī kā solo mākslinieks viņš uzstājies arī daudzviet ārpus Latvijas - Anglijā, Igaunijā, Vācijā, Īrijā, Islandē, Zviedrijā, Džersijas salā, Gērnsijas salā, Kanāriju salās, Afganistānā un citviet.

7. Astoņpadsmit gadu vecumā Andris Kivičs uzvarēja Latvijas Televīzijas diktoru konkursā, taču nevienu dienu tā arī nav strādājis par diktoru.

8. Andrim Kivičam ir trīs bērni - divas meitas un viens dēls. 

9. Abas meitas Kivičam dzimušas laulībā ar Madaru Kiviču, bet dēls - attiecībās ar stilisti Danu Dombrovsku. 

10. Andris Kivičs ir trīs reizes precējies, divas reizes šķīries. Pašlaik joprojām ir precējies ar Madaru Kiviču, bet Kiviča sievas lomā iepriekš bijusi gan basketboliste Ilze Ieviņa, gan modele Elīna Straume. Kādu laiku Kivičs bija kopā ar saksofonisti Agnesi Karpoviču.

11. Arī viņa mīļotajai Lienei Skulmei ir trīs bērni - meitas.

12. Liene Skulme kopā ar Kiviču iedziedājusi dziesmu "Tā mēs mirdzam, tā mēs gaistam", pavisam nesen pāris nāca klajā ar paziņojumu, ka grasās kopīgi ierakstīt albumu. 

13. Nesen pāris kopīgi svinēja arī Lienes svētkus - 39. dzimšanas dienu Skulme kopā ar Kiviču sagaidīja Itālijā

14. Andris Kivičs 2018. gadā notikušajās 13. Saeimas vēlēšanās startēja partijā "KPV LV" un kļuva par vissvītrotāko kandidātu (no "KPV LV" sarakstiem svītrots ap 4000 reižu, bet saņēma ap 5000 plusu).

15. Pēc neievēlēšanas Saeimā Kivičs nonāca slimnīcā.

16. Andris Kivičs ir bagātīgi tetovēts vīrietis. Pavisam nesen viņš aptetovējis arī roku pirkstus

17. Pēc attiecību sākšanas ar Kiviču arī Skulme uz savas miesas uztetovējusi vairākas lietas - arī simboliskus veltījumus mīlotajam.

18. Reiz, esot tiešraidē sociālajā tīklā "Facebook" kopā ar mīļoto, Kivičam gadījās nozibināt plikumus. Ja esi pilngadīgs, par to iespējams vairāk uzzināt šeit. Savukārt par to, kāpēc vispār cilvēki mēdz publiski zibināt plikumus, iespējams uzzināt šeit

19. Nesen Kivičs nāca klajā ar savu viedokli - kā Latvijai gūt panākumus "Eirovīzijā"

20. Šogad februārī Skulme un viņas mīļotais Kivičs pievienojās to slavenību pulkam, kuru kailfoto ir nopludinājuši nelabvēļi. Par to vairāk iespējams uzzināt šeit.

21. Kivičs ar mīļoto kopīgi sākuši tirgot kreklus ar saviem "spārnotajiem" izteicieniem.

22. Dziesminieks Kaspars Dimiters veltījis dziesmu Skulmes un Kiviča attiecībām "Kivi čivi blūzs".

23. Savukārt Kivičs izteicis negatīvu viedokli par kompozīciju.

24. Kivičs atklājis kādu īpaši intīmu detaļu par attiecībām ar Skulmi.

25. Lienei Skulmei reiz piederēja automašīna "Hyundai Getz", bet nesen tā tika pārdota. Kivičs sludinājumā to pieteica kā "auto ar mīlestības smaržu". 

26. Pirms došanās prom no Latvijas Kivičs kopā ar mīļoto andelē izpārdeva viņas garderobi.

Fotogalerija: Lienes Skulmes apģērbu andele

26. Liene Skulme, pretēji sabiedrībā pieņemtajiem standartiem, pati bildinājusi mīļoto Kiviču. 

27. Īpaša dziesma tikusi veltīta arī abu mīlas priekiem un tiešraidei no vannas. Tās autors ir pats Kivičs. 

28. Abi plānojot izveidot šīs dziesmas videoklipu

29. Kivičs bija piekritis publiskā cīņā aizstāvēt mīļotās godu. 2019. gada 9. martā bija paredzēts Kiviča boksa mačs pret viltus ziņu izgatavošanā un publicēšanā apsūdzēto Niku Endziņu jeb Neidu, taču Kivičam gadījās salauzt pirkstu, tāpēc boksa mačs pārcelts uz nenoteiktu laiku. Pašlaik gan nav skaidrs, vai cīņa jelkad varētu notikt. Parasts kautiņš vai sportiska sacensība?

30. Abu mīlnieku vannas prieku publiskošanai pat uzradās sekotāji - viņu "pēdās gāja" ASV dzīvojošais režisors Miks Ozoliņš un aktieris Pauls Iklāvs jeb Liktenīgais, kuru ar Kiviču vieno vēl kas - tieši Liktenīgais kariķēja Skulmi

31. Vēlāk kļuva zināms, ka Miku Ozoliņu un Madaru Kiviču vieno abpusējas simpātijas

32. Andris Kivičs kopā ar mīļoto Lieni Skulmi piedalījās "STV Pirmā!" realitātes šovā "Kivičs. Pavisam privāti", kas vēstīja par skandalozā pašmāju mūziķa un sabiedrības dāmas attiecībām.

Fotogalerija: Andris Kivičs laiku lokos

33. Šī gada 28. martā bija skatāma pēdējā Kiviča šova sērija. Tomēr abi vairākas reizes likuši nojaust, ka sekos arī otrā sezona. 

34. Pavisam nesen Skulme tikusi pie "nestandarta" saderināšanās gredzena, ko viņai dāvājis mīļotais. 

35. Kiviča un viņa mīļotās aktivitātes publiskajā telpā nonākušas Valsts Bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas (VBTAI) redzeslokā.

36. Kivičs un Skulme ir aktīvi sociālo tīklu lietotāji. Nereti viņi saviem sekotājiem atrāda kadrus no atpūtas vai sarīko kādu video tiešraidi. Kivičs kopā ar mīļoto bijuši sociālā tīkla "Facebook" tiešraidē ne vien vannā, bet arī kublā. 

Fotogalerija: Kiviča un Skulmes atpūta Itālijā 

37. Reiz šova laikā pāris, ļaujot skatītājiem ielūkoties pavisam privātās attiecību niansēs, kopīgi uzzināja grūtniecības testa rezultātu.

38. Kivičs līdz šim ir izdevis divas grāmatas par savu dzīvi: “Mana privātā dzīve. Tik atklāti kā vēl nekad” un “It kā tu kaut ko zinātu?”, taču abi ar Lieni aktīvi strādā pie abu kopīgās grāmatas izdošanas.

Fotogalerija: Kivičs dzied Veidenbauma tekstus "Dēkaiņa" ābeļu dārzā

39. Tenerifē pāris nodarbojoties ar mākslu. Halātā tērpies Kivičs apdzied viņa piedzīvojumus Tenerifē.

40. Kivičs ar Skulmi Spānijā sākuši ēst veselīgi un sportot. Tiesa, ik pa laikam veselīgāka dzīvesveida ievērošanā gadījušies arī misēkļi

41. Savā grāmatā mūziķis atklāja, ka pērnā gada 28. augustā, uzstājoties Mārtiņam Freimanim veltītajā koncertā, viņam bijusi sirdslēkme. Dienu pirms koncerttūres atklāšanas viņš "norāvies no ķēdes", lietojis grādīgos dzērienus.

42. Kivičam pirms Latvijas pamešanas bankomāts "norijis" 400 eiro.

Fotogalerija: Andris Kivičs tiekas ar "It kā Tu kaut ko zinātu?" grāmatas faniem

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu