Piektdienas horoskops: 31. maijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Flamingo, ilustratīvs attēls
Flamingo, ilustratīvs attēls Foto: www.pexels.com

Horoskops piektdienai, 31. maijam. 

AUNS Kāda no tavām iegribām var pamatīgi iztukšot ne tikai tavu, bet arī laulātā drauga maciņu. Pirms iepērcies, padomā, vai tas tev patiesi ir tik nepieciešams! Pievērs uzmanību atvasīšu uzvedībai.

VĒRSIS Var rasties negaidītas problēmas, apmeklējot valsts institūcijas. Dienas pirmajā pusē nevajadzētu risināt birokrātiska rakstura jautājumus. Pēcpusdienā esi piesardzīgāks, slēdzot visu veidu līgumus!

DVĪŅI Esi nedaudz apdomīgāks, rezervētāks savos izteikumos, saglabā veselīgu diplomātijas un atturīguma devu. Dienas pirmā puse ir piemērota nopietnu jautājumu risināšanai, pēcpusdiena - sabiedriskām aktivitātēm.

VĒZIS Domās būsi tālu prom no ikdienišķajām nebūšanām. Tev labpatiks pārcilāt tālākus nākotnes plānus, apcerēt savas izaugsmes iespējas. Pēc darba meklēsi otrās pusītes sabiedrību.

LAUVA Darba vidē pratīsi radīt omulīgu, draudzīgu atmosfēru. Šis ir ideāls laiks kolektīvām aktivitātēm. Veiksme vairāk pavadīs radošās jomas pārstāvjus. Iespējamas patīkamas pārmaiņas laulības dzīvē.

JAUNAVA Šodien tava nervu sistēma var būt patiesi jūtīga. Līdz ar ko nav ieteicama nopietna garīgā slodze. Labāk pievērsties dažādu formalitāšu kārtošanai, ikdienišķiem saimnieciskajiem darbiem.

SVARI Profesionālajās lietās valdīs steiga, neprognozējama notikumu gaita. Jo prasmīgāk spēsi pielāgoties pārmaiņām, jo kopumā labākus panākumus gūsi. Dienas izskaņā vēlēsies mieru un klusumu.

SKORPIONS Ja būsi laipns, atsaucīgs un labestīgs pret apkārtējiem, tad dienas notikumi vērsīsies tev par labu. Kāds no sadarbības partneru loka var piespēlēt tev jaunas peļņas iespējas. Vakaru vēlēsies pavadīt viens.

STRĒLNIEKS Tev patiks izteikt savu viedokli gandrīz vai par katru tematu. Taču neaizraujies runāt par lietām, kuras īsti nepārzini. Labāk turies pie sava profesionālā lauciņa. Atturies no lielākiem tēriņiem.

MEŽĀZIS Pārliecinoši tuvosies nospraustajiem mērķiem. Nav izslēgts, kolēģi vērsīsies pie tevis pēc padoma, meklēs arīdzan morālu atbalstu. Mājas dzīvē iespējamas nelielas pārmaiņas.

ŪDENSVĪRS Pratīsi veiksmīgi tikt galā ar tehniska rakstura pienākumiem, atrisināt organizatoriska rakstura sarežģījumus. Nav izslēgts, izpelnīsies augstākstāvošo atzinību, novērtējumu.

ZIVIS Neaizraujies ar solījumiem, jo pastāv risks, ka pārvērtēsi savas iespējas. Labāk tiec galā ar ikdienišķajiem pienākumiem un dienas izskaņā ātrāk dodies pie miera. Esi apdomīgāks pie auto stūres.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu