"Rockets" un D'Antoni nespēj vienoties par jaunu līgumu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Hjūstonas "Rockets" un vienības iepriekšējo gadu galvenais treneris Maiks D'Antoni nespēj vienoties par jaunu līgumu.

Šī brīža D'Antoni kontrakts noslēgsies pēc nākamās sezonas, tomēr abas puses veica sarunas ar līguma pagarināšanu. Tiesa, nu speciālists izvēlējies tās pārtraukt, jo "Rockets" nespējot piedāvāt treneri apmierinošus nosacījumus, vēsta ESPN.

Iepriekš D'Antoni neslēpa, ka vēlas parakstīt trīs gadu līgumu.

"Es vēlos izveidot čempiontitula cienīgu komandu," pauda D'Antoni, kurš gan norādīja, ka ir gatavs nākamajā sezonā strādāt arī bez jauna līguma kabatā.

Laikraksts "The Houston Chronicle" pirms tam informēja, ka "Rockets" piedāvājusi trenerim viena gada līguma pagarinājumu, ar ko gan speciālists neesot bijis mierā.

D'Antoni, kuram ir 68 gadi, par "Rockets" galveno treneri strādājis iepriekšējās trīs sezonas, bet regulārajā čempionātā komanda pa šo laiku guvusi 173 uzvaras un cietusi 73 zaudējumus. Tiesa, pacīnīties par NBA titulu tā arī nav izdevies.

Iepriekšējo divu sezonu izslēgšanas turnīrā "Rockets" ikreiz apstājusies pret čempioni Goldensteitas "Warriors", šogad tai piekāpjoties Rietumu konferences pusfinālā. Kluba īpašnieks Tilmens Fertita šo neveiksmi pēc tam nosauca par nepieņemamu.

"Rockets" jau ar trim D'Antoni palīgiem pārtraukusi sadarbību.

Sagaidāms, ka šajā vasarā "Rockets" varētu veikt pārbūves procesu. Kā vienīgais neaizskaramais basketbolists komandā tiek minēts Džeimss Hārdens, kamēr citiem var nākties meklēt jaunas darbavietas, to skaitā vienam no līderiem Krisam Polam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu