Petrovs: Mēs pret slovākiem bija smaga spēle no paša sākuma

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas izlases volejbolisti
Latvijas izlases volejbolisti Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas volejbola izlase trešdien Slovākijai zaudējusi tāpēc, ka nespēja līdz beigām noturēt pārsvaru un pieļāva daudz nevajadzīgu kļūdu, pēc spēles teica vienības spēlētājs Deniss Petrovs.

Eiropas Volejbola konfederācijas (CEV) Eiropas Zelta līgas otrajā mačā latvieši trešdien sporta namā "Daugava" spraigā piecu setu cīņā piekāpās Slovākijai.

"Bija smaga spēle no paša sākuma. Pirmajā setā nokļuvām iedzinējos, bet turpinājumā spējām uzvarēt divus nākamos. Tomēr pieļāvām daudz kļūdu un nespējām kontrolēt spēli līdz beigām. Piektā seta izskaņā laikam par sevi lika manīt pieredzes trūkums un nogurums. Neuzskatu to par attaisnojumu - šādas spēles galotnes ir jāņem, it sevišķi mājās mūsu skatītāju priekšā," aģentūrai LETA pastāstīja Petrovs.

Latvijas izlases volejbolists norādīja, ka komanda ceturtā seta ievadā daudz kļūdījusies un atslābusi.

"Mums vajadzēja saņemties, spēlēt daudz agresīvāk un neļaut atslābumam ņemt virsroku. Galvenais treneris to ievēroja un veica maiņas, laižot laukumā vairākus jaunos spēlētājus," izteicās Petrovs. "Bija vairākas iespējas pabeigts spēli, un mēs riskējām, bet tas tomēr neattaisnojās. Turpmāk pie šādas spēles mēs jau būsim izdomājuši jaunu stratēģiju."

Kā novēroja aģentūra LETA, sporta namā "Daugava" trešdienas mačā tribīnes bija tikpat kā piepildītas, un skatītāji parūpējās par lielisku atmosfēru.

"Skatītāji noteikti deva papildus emocijas. Ir ļoti patīkami spēlēt pie tik vētraina atbalsta mājas sienās. Atsevišķos brīžos mēs laukumā viens otru nedzirdējām," piebilda Petrovs.

Jau sestdien Latvijas volejbolisti sporta namā "Daugava" tiksies ar Beļģijas valstsvienību, kura trešdien četru setu cīņā ar rezultātu 1-3 piekāpās Turcijai.

Grupā vadībā ar sešiem punktiem divās spēlēs ir Turcija, kam ar trim punktiem seko Slovākija, divus punktus guvusi Beļģija, bet viens punkts ir Latvijai.

Grupas uzvarētājs kvalificēsies "Final Four" turnīram, kas notiks 21. un 22.jūnijā Tallinā, Igaunijā. Šāda līmeņa turnīrā Latvijas izlase spēlē pirmo reizi, spēkojoties ar spēcīgākajām Eiropas volejbola valstsvienībām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu