Handbolistu Krištopānu iekļauj līdzjutēju veidotajā Čempionu līgas zvaigžņu izlasē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: www.handball.lv

Pēdējo piecu gadu Latvijas labākais handbolists Dainis Krištopāns iekļauts arī līdzjutēju veidotajā Eiropas Handbola federācijas (EHF) Čempionu līgas zvaigžņu izlasē, ziņo Latvijas Handbola federācija (LHF).

Aprīlī Skopjes "Vardar" labās ārējās pozīcijas spēlētājs Krištopāns zvaigžņu izlasē iekļuva arī treneru vērtējumā.

No Skopjes kluba zvaigžņu sastāvā iekļauts arī lielisku sezonu aizvadošais Dejans Miloslavļevs, kreisās malas spēlētājs Timurs Dibirovs un labās malas spēlētājs Ivans Čupičs. Par labāko kreisās ārējās pozīcijas spēlētāju atzīts Francijas kluba Parīzes "Saint-Germain" (PSG) līderis Mikels Hansens, labākā saspēles vadītāja balvu saņems Kentēns Maē (Vesprēmas "Telekom", Ungārija), bet par labāko līnijas spēlētāju nosaukts Žiljēns Aguinagalde (Kelces "Viva", Polija).

Labākā aizsardzības spēlētāja atzinību ieguvis slovēnijs Blažs Blagotinšeks (Vesprēmas "Telekom"), Ludoviks Fabregass (Barselonas "Lassa", Spānija) kļuvis par labāko jauno spēlētāju, savukārt par labāko treneri līdzjutēji nosaukuši Skopjes "Vardar" vadītājs Roberts Garsija.

Tieši šajā nedēļas nogalē Vācijas pilsētā Ķelnē notiks EHF Čempionu līgas "Final 4" turnīrs. Sestdien plkst.19 startēs pusfināla spēle starp "Vardar" un "Lassa" vienībām, maču tiesājot Latvijas vadošajam tiesnešu duetam Zigmāram Sondoram un Renāram Līcim. Otrā pusfinālā plkst.16.15 llaukumā dosies "Telekom" un "Viva" vienības. Svētdien plkst.16.15 būs spēle par bronzu, bet plkst.19 - fināls.

Iepriekšējā sezonā "Vardar" EHF Čempionu līgā ar Krištopānu sastāvā iekļuva četru komandu finālturnīrā, kur gan palika pēdējā.

Krištopānam "Vardar" komandā šī ir otrā sezona. Janvāra sākumā viņš vienojās ar Francijas grandu PSG, kuru pārstāvēs no nākamā gada vasaras.

Ludzānietis pēdējos piecus gadus nosaukts par Latvijas labāko handbolistu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu