Nelaimes gadījums pāris soļus no lidmašīnas. Pasažieru drūzmas dēļ mirst sieviete

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Kāda pusmūža sieviete gaidījusi rindā, lai iekāptu lidmašīnā, bet lielās pasažieru drūzmas dēļ nokrita kāpņu pakajē, atsita galvu un mira trīs nedēļas pēc notikušā, vēsta "Daily Mail".

20. martā Polijas Jāņa Pāvila II lidostā Krakovā kādai sievietei lidojums beidzies vēl nesākoties.

Izkāpjot no autobusa, kas nogādā cilvēkus līdz lidmašīnai, uz kāpnēm jau bija izveidojusies drūzma.

71 gadus veca sieviete stāvēja kāpņu pakājē, kad pasažieru vilnis aiz viņas bija izveidojis "domino efektu". Nokrītot sieviete guva nāvējošu galvas traumu. 

Kāds no pasažieriem, kurš izrādījās mediķis, pienāca pie guļošās sievietes un konstatēja lielu asins zudumu. Nekavējoties tika izsaukti mediķi.

"Kāpņu pakājē bija izveidojusies liela drūzma ar cilvēkiem, kuri nepacietīgi gaidīja iekāpšanu lidmašīnā. Izveidojās uzbudinājuma vilnis. Es neticu, ka tiks noskaidrots, kāpēc tas notika un kas ir vainīgais," pārdomās dalās sievietes vīrs.

Sievieti nogādāja Polijas pilsētas Krakovas slimnīcā. Trīs nedēļas pēc tam viņa nomira.

Mediķi ziņo, ka sievietei bija izveidojies asinsizplūdums smadzenēs, kā arī bija lauzts atslēgas kauls. Nāves iemesls bijusi sirds mazspēja, kas izveidojusies gūtās galvas traumas dēļ. 

Sievietes vīrs stāsta: Mēs bijām prioritārie pasažieri. Bija liela drūzma ar cilvēkiem. Es stāvēju trīs soļus priekša viņai, kad pamanīju, ka viņa ir nokritusi." 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu