''Warriors'' pirms NBA finālsērijas trešās spēles paliek bez Lūnija; Tompsons zem jautājuma zīmes

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Klejs Tompsons un Paskāls Sjakams
Klejs Tompsons un Paskāls Sjakams Foto: Reuters/ScanPix

Iepriekšējo divu gadu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempione Goldensteitas "Warriors" palikusi bez rezerves uzbrucēja Kevona Lūnija, kamēr aizsarga Kleja Tompsona dalība finālsērijas trešajā spēlē ir zem jautājuma zīmes.

Tāpat ierindā vēl nav atgriezies viens komandas līderiem Kevins Durants.

"Warriors" sestdien sērijas otrajā spēlē viesos ar 109:104 pārspēja Toronto "Raptors", sērijā līdz četrām uzvarām panākot 1-1. Astoņas minūtes pirms pamatlaika beigām laukumu pameta Tompsons, kuram pirmdien magnētiskajā rezonansē tika konstatēts kreisās kājas augšstilba muskuļa sastiepums.

"Klejs teica, ka viss būs labi, bet viņš pat pusmiris tā teiktu. Viņš domā, ka tas ir sīkums," teica "Warriors" galvenais treneris Stīvs Kerrs.

Lūnijs jau nepiedalījās otrajā spēlē - viņam magnētiskajā rezonansē konstatēts ripas un krūšu kaula savienojušā skrimšļa lūzums.

"Warriors" stūrmanis nosauca par iespējamu scenāriju, ka Durants varētu otrdien atgriezties treniņos.

"Redzēsim, kā būs ar visiem savainojumiem," teica Kerrs. "Rezervistu soliņš vienmēr ir vajadzīgs, jo īpaši traumu gadījumos."

Sērijas nākamā spēle tiks aizvadīta trešdien Oklendā.

"Raptors" iekļuvusi savā vēsturē pirmajā NBA finālā, kamēr "Warriors" cer izcīnīt trešo titulu pēc kārtas un ceturto pēdējo piecu gadu laikā.

Pērn Goldensteitas "Warriors" otro gadu pēc kārtas kļuva par NBA čempioniem, finālsērijā ar 4-0 pieveicot Klīvlendas "Cavaliers".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu