Pašmāju slavenību bērni ekspertu uzraudzībā mācās labas galda manieres

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Slavenību bērni apgūst galda etiķetes pamatus "Mazo Princešu un Džentlmeņu Akadēmijas" rīkotajās apmācībās.
Slavenību bērni apgūst galda etiķetes pamatus "Mazo Princešu un Džentlmeņu Akadēmijas" rīkotajās apmācībās. Foto: Mazo Princešu un Džentlmeņu Akadēmija

Apmācību organizētāji stāsta, ka "meistarklase tika veidota tā, lai bērni iegūtu pamatzināšanas etiķetes jautājumos. Šīs zināšanas atvieglos bērna dzīvi nākotnē, palīdzēs iejusties dažādās kompānijās, atstāt labu pirmo iespaidu un uzturēt ilgtspējīgas attiecības ar draugiem, skolotājiem un vēlāk arī darbadevējiem vai biznesa partneriem".

"Mazo Princešu un Džentlmeņu Akadēmijas" meistarklase notika reālā vidē, restorānā "Hercogs" ar īstiem viesmīļiem un šefpavāra gatavotiem ēdieniem trīs kārtās. Bērni ieradās svinīgi tērpti un restorānā atradās arī citi apmeklētāji. Tādējādi mazās princeses un džentlmeņi guva pieredzi reālā atmosfērā.

Foto: Latvijā pazīstamu cilvēku atvases apgūst galda etiķetes pamatus

"Mazo Princešu un Džentlmeņu Akadēmija" dibināta 2015. gadā ar mērķi uzlabot sabiedrību kopumā un veicināt inteliģentas vides ieviešanu katrā mājā.

2018. gadā uzsākta jauna etiķetes 10 mēnešu programma, kurā 30 bērni apgūst labas manieres, iemācās pareizi un pēc etiķetes ēst, iepazīst Latvijas kultūru, apgūst sevis kopšanas un pareizas ģērbšanās pamatus, paplašina savu redzes loku, radoši attīstās un iegūst pārliecību par sevi un dzīvi kopumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu