Video: Šoferis nofilmē, kā avarē un izplata video internetā, bet no negadījuma vietas mistiski pazūd (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Politsei

Piektdien, 31. maijā, agri no rīta kāda automobiļa vadītājs Vīlandes apgabalā iebraucis grāvī un auto apgāzies uz jumta. Kad notikuma vietā ieradās likumsargi, auto neviena nebija, toties internetā sācis izplatīties video, kuru visticamāk uzņēmis avarējušā auto vadītājs, vēsta ziņu portāls "Postimees".

Video sākumā vīrietis paziņo, ka ir seši no rīta, noslāpē motoru un aiz kadra dzirdamā balss saka: "Spidometrs uz nulles, paskatīsimies, cik, pie velna, izdosies izspiest."

Pēc tam tiek uzņemts ātrums, spidometrā parādās 260 kilometru atzīme. Neilgu brīdi vēlāk kamera paceļas un kļūst skaidrs, ka mašīnā kaut kas atgadījies.

Aptuveni pusstundu pēc video nofilmēšanas glābšanas dienests saņēma zvanu no kāda garāmbraucēja, ka grāvī uz jumta apgāzies auto. Mašīnā neviena nebija.

Policijas ekipāža centās sazināties gan ar cietušo vadītāju, gan cilvēku, kura dokumenti tika atrasti avarējušajā auto, bet neviens no viņiem neatbildēja uz telefona zvaniem. Sīkākas notikušā detaļas tiek noskaidrotas.

Rakstā pievienotais video ir filmēts no cita telefona ekrāna. Sākotnējais video šobrīd no sociālajiem tīkliem ir izņemts.

Video: Šoferis nofilmē, kā avarē

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu