Kiviča dēla māte atgriezusies Rīgā. Meklē pastāvīgu darbu (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Stiliste Dana Dombrovska, kura ir mūziķa Andra Kiviča dēla Kristofera Paula mamma, sociālajos tīklos atklājusi, ka ir atgriezusies Rīgā un gatava sākt strādāt pastāvīgā darbā. 

Dombrovska agrāk bija žurnālu stiliste, pēc tam izveidoja arī savu zīmolu “Kaikin”, bet pēc šķiršanās no Kiviča pārcēlās uz Rūjienu pie mīļotā vīrieša. Dēls Kristofers palika dzīvot pie viņas mammas Carnikavā. 

Kā sociālajos tīklos atklāj Dombrovska, viņa ir atgriezusies Rīgā.

"Ceļa līkloči ir atveduši mani atpakaļ uz Rīgu. Savas radošās darbības laikā esmu nonākusi līdz vēlmei un meklējumiem pēc pastāvīga darba. Mani radošie talanti līdz šim bijuši redzami kā stilistei un vizāžistei modes žurnālos, reklāmās un kāzu un citās smukumpucēšanās. Pēdējos gadus vairāk nodevos pašas dizainētam un šūtam apģērbam "Kaikin". Ir pienācis laiks jauniem apvāršņiem. Gatava strādāt, radīt, dalīties ar savu radošumu un prasmēm, gatava iemācīties un atklāt ko jaunu. "Mākslinieks" ir tas, kurš visu māk. Un, ja nemāk, - iemācās. Izskatīšu un priecāšos par visiem variantiem. Var rakstīt man tepat, vēstulītēs," vēstīja Dombrovska. 

Kā zināms, 2004. gada sākumā, laikā, kad Andris Kivičs un Dana Dombrovska sāka attiecības, viņš vēl bija precējies ar bijušo basketbolisti Ilzi Ieviņu. 2005. gada beigās pārim piedzima Kristofers Pauls, taču abu attiecības izjuka 2006. gadā. 

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu