"Bayern" apstiprina Rodrigesa nepalikšanu komandā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Hamess Rodrigess
Hamess Rodrigess Foto: EPA/LETA

Vācijas futbola klubs Minhenes "Bayern" otrdien apstiprināja, ka slavenais kolumbiešu pussargs Hamess Rodrigess nepaliks vienībā.

Rodrigesam šomēnes noslēgsies divu gadu īres līgums, par ko "Bayern" vienojās ar Spānijas grandu Madrides "Real".

Tiesa, 27 gadus vecais futbolists, visticamāk, Madridē neatgriezīsies, bet savu karjeru viņš varētu turpināt Itālijas komandā "Napoli", kur galvenais treneris ir ar kolumbieti iepriekš strādājušais itālis Karlo Ančeloti.

Ja "Bayern" gribētu Rodriguesu paturēt savā sastāvā, tai būtu jāšķiras no 42 miljoniem eiro.

"Lēmums par Rodrigesu ir pieņemts. Viņš pats pateica, ka nevēlas, lai izmantojam īres līgumā atrunāto punktu un iegādājamies viņu. Hamess vēlas spēlēt regulāri, bet šajā klubā mēs to nevaram garantēt," teica "Bayern" direktors Harls Haincs Rumenige.

Šo divu sezonu laikā Rodrigess bundeslīgā aizvadīja 43 spēles un guva 14 vārtus, bet kopumā 67 mačos viņa kontā 15 vārti.

Tiesa, kolumbietim neesot tās labākās attiecības ar "Bayern" galveno treneri Niko Kovaču.

Rodrigesam šo divu sezonu laikā nav bijis viegli iekļauties "Bayern" sastāvā, regulāri zaudējot konkurencē ar Tomasu Milleru, Leonu Gorecku un Tjagu Alkantaru.

Šovasar "Bayern" atstās arī tādi futbolisti kā Franks Riberī, Arjens Robens un Rafinja, tomēr komanda jau ir papildinājusies ar Benžamēnu Pavāru un Lukasu Hernandesu, kā arī met acis uz Mančestras "City" pārstāvi Līroju Sanē un Kelamu Hadsonu-Odoi no Londonas "Chelsea".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu