Piņķos zem mauriņa traktora riteņiem bojā gājis vīrietis (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ieva Čīka/LETA

Vakar, 4. jūnijā, Latvijā reģistrēti 84 ceļu satiksmes negadījumi, tostarp negadījumā Babītes novadā gājis bojā cilvēks, informēja Valsts policija (VP).

Traģiskais negadījums noticis ap plkst. 10 Piņķos, kur kāds traktora vadītājs, pļaujot zāli ar traktoru, uzbrauca vīrietim, kurš no gūtajām traumām notikuma vietā mira.

Vēl 25 cilvēki avārijās guvuši dažādas traumas.

Otrdien 11 cilvēki cieta avārijās Rīgā un tās apkārtnē, deviņi - Vidzemē, trīs - Latgalē, bet pa vienam - Kurzemē un Zemgalē. Trīs no cietušajiem bija gājēji, bet 11 - velosipēdisti, vairums no kuriem iekļuva negadījumos galvaspilsētā.

Vakar par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija aizturējusi sešus autovadītājus: četrus - Rīgā un tās apkārtnē, bet pa vienam Vidzemē un Latgalē, savukārt Kurzemē aizturēts autovadītājs, kurš bija lietojis narkotiskās vielas.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 206 protokoli. Rīgas apkārtnē par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu sodīti 52 autovadītāji, Zemgalē - 51, Latgalē - 46, Vidzemē - 43, bet Kurzemē - 14 autovadītāji. Viens autovadītājs sodīts arī par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 458 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu