Šveds: Bez Timmas Vienotās līgas finālā mums būs krietni grūtāk

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jānis Timma
Jānis Timma Foto: bckhimki.ru

Bez latviešu basketbolista Jāņa Timmas ierindā Maskavas apgabala "Himki" komandai VTB Vienotās līgas finālā pret Maskavas CSKA būs krietni grūtāk, uzskata vienības līderis Aleksejs Šveds.

Vienotās līgas fināls sērijā līdz trim uzvarām sāksies trešdien, bet Timmam labās kājas īkšķa traumas dēļ sezonas izšķirošās spēles ies secen.

"Jānis bija kļuvis par ļoti svarīgu spēlētāju mūsu komandas sastāvā," sarunā ar "Izvestia" teica Šveds. "Viņš ir apveltīts ar lielisku metienu, tāpēc vienmēr meklēju iespējas, kā viņam iedot piespēli. Jānis spēles laikā var iemest astoņus no desmit trīspunktniekiem. Gribētos, lai Timma arī nākamajā sezonā spēlē mūsu komandā."

Timma, kuram pašlaik ir 26 gadi, "Himki" vienībai tiek izīrēts no Grieķijas granda Pirejas "Olympiakos", kur viņam neizdevās atrast vietu rotācijā. Krievijas komandai viņš pievienojās martā un jau ātri vien kļuva par vienu no tās līderiem.

"Bez Jāņa mums Vienotās līgas finālā būs krietni grūtāk, tomēr negrasāmies padoties. CSKA ir favorīti, taču uzvarētāji tiek noskaidroti laukumā," kaujiniecisks bija Šveds.

Krāslavietis "Himki" sastāvā šosezon piedalījās 13 spēlēs, kurās caurmērā guva 16,1 punktu, izcīnīja 3,5 atlēkušās bumbas un veica 1,8 rezultatīvas piespēles. Netiek izslēgts, ka viņš varētu palikt šajā klubā, turklāt interesi tajā pauda arī pati Maskavas vienība.

Līdz ar Vienotās līgas fināla sasniegšanu, Timmas pārstāvētā komanda nodrošināja dalību nākamās sezonas ULEB Eirolīgas turnīrā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu