Ceturtdienas horoskops: 6. jūnijs (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: stevekeiretsu, CC BY-NC 2.0

Horoskops ceturtdienai, 6. jūnijam. 

AUNS Negaidīti var piepildīties seni plāni, varbūt saņemsi finansiālu atbalstu to realizēšanai. Laba diena, lai stiprinātu biznesa kontaktus, iesaistītos domubiedru grupās, dažādās asociācijās.

VĒRSIS Mājinieki var izrādīt pastiprinātu interesi par tavu profesionālo darbību, un tev šoreiz tas tīri labi patiks. Jutīsies mīlēts, saprasts un aprūpēts. No attiecībām brīvajiem Vēršiem pastāv iespējas iepazīties.

DVĪŅI Spēsi veiksmīgi risināt darba lietas, atrodoties mājās. Lielu nozīmi var spēlēt mīļotā cilvēka atbalsts. Vakarā ieteicama mierīga un nesteidzīga atpūta. Tava nervu sistēma šobrīd var būt viegli ievainojama.

VĒZIS Nesāc kritizēt, jo tā diez vai ko panāksi, drīzāk tikai līdzgaitnieku sašutumu vai pat nicinājumu. Kopumā būsi praktiski noskaņots. Varbūt pievērsīsies blakus darbiem cerībā gūt papildu peļņu.

LAUVA Vēlēsies pilnveidot savas profesionālās zināšanas. Dibināsi kontaktus ar ietekmīgām personām, kuras potenciāli varētu palīdzēt tev izvirzīties. Visu vajadzīgo informāciju saņemsi savdabīgā veidā.

JAUNAVA Veiksmīga diena kvalifikācijas celšanai, darba organizēšanai. Ieklausies vecāku cilvēku viedoklī. Svarīgu jautājumu risināšanu labāk atliec uz dienas otru pusi. Vakarā ātrāk dodies pie miera.

SVARI Svarīgu jautājumu risināšanu atliec uz citu dienu. Iespējams, vakarā māja būs pilna ar cilvēkiem, tie būs vai nu negaidīti ciemiņi, vai kolēģi, kurus būsi uzlūdzis pie sevis uz kokteiļa glāzi.

SKORPIONS Piemērots brīdis svarīgu darbu sākšanai. Vari veikt darījumus ar nekustamo īpašumu. Taču nevajadzētu pārcelties uz jaunu dzīves vietu, kravāt mantas, šķirot dokumentus.

STRĒLNIEKS Neļauj sevi iesaistīt profesionālās intrigās. Laba diena ar radošo pasauli saistītajiem. Iespējams, tev izdosies nokārtot attiecības ar kādu radinieku. Dienas izskaņu vēlēsies pavadīt kopā ar mīļoto.

MEŽĀZIS Gan darbā, gan mājās valdīs omulīga atmosfēra. Sevišķi veiksmīga diena ar tirdzniecību, tūrismu saistītiem projektiem. Tāpat šodien iespējams kāds negaidīts komandējums.

ŪDENSVĪRS Strīdu, konfliktsituāciju rezultāts būs samērā neprognozējams, tāpēc labāk izvairies no attiecību skaidrošanas! Vari sākt ārstniecības, masāžas kursu.

ZIVIS Iespējams, jutīsies saguris vai vienkārši nebūsi labā omā. Nav vēlams pievērsties atbildīgiem darbiem, tomēr arī speciāli slinkot nevajadzētu! Vakarā liecies ātrāk gulēt, lai spētu uzkrāt spēkus rītdienai.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu