Lietus liedz aizvadīt "French Open" trešdien ieplānotās spēles

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aļona Ostapenko
Aļona Ostapenko Foto: EPA/Scanpix

Francijas atklātā tenisa čempionāta trešdienas spēles lietainā laika dēļ pārceltas uz ceturtdienu, ziņo turnīra organizatori.

Trešdienas mačos vīru konkurencē bija paredzētas divas ceturtdaļfināla spēles starp vācieti Aleksandru Zverevu (ATP 5.) un pasaules pirmo raketi Novāku Džokoviču. Tikmēr otrajā spēlē bija jāspēkojas austrietim Dominikam Tīmam (ATP 4.) un Krievijas tenisistam Karenam Hačanovam (ATP 11.).

Ceturtdaļfināli bija paredzēti arī sieviešu konkurencē, kur rumāniete Simona Halepa (WTA 3.) sacenstos ar amerikānieti Amandu Aņisimovu (WTA 51.). Otrajā pārī spēle bija paredzēta starp amerikānieti Medisonu Kīzu (WTA 14.) un austrālieti Ešliju Bārtiju (WTA 8.).

Visas trešdiena paredzētās spēles pārceltas uz ceturtdienu.

Līdz ar sliktajiem laikapstākļiem arī Aļona Ostapenko un viņas dubultspēļu partnere ukrainiete Ludmila Kičenoka trešdien ceturtdaļfinālā nespēkosies ar beļģieti Elisu Mertensu un baltkrievieti Arinu Sabaļenku, kuras turnīrā izliktas ar sesto numuru.

Savukārt Francijas atklātā čempionāta junioru turnīra Kamillas Bartones astotdaļfināla spēle lietus dēļ tika apstādināta otrajā setā, kad latviete ar 4-6, 2-3 bija iedzinējos pret amerikānieti Emmu Navarro.

Francijas atklātais tenisa turnīrs ir vienīgās "Grand Slam" raudzes sacensības, kurās stadioniem nav jumtu. Šī ir pirmā reize kopš 2016.gada un trešā reize kopš 2000.gada, kad pilnīgi visas turnīra spēles tiek pārceltas par dienu uz priekšu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu