Vecāķos kails vīrietis publiskajā pludmalē izseko kādu sievieti un atklāti pašapmierinās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: www.pexels.com

Otrdien, 4. jūnijā, Vecāķu pludmales apmeklējums izvērties par nepatīkamu piedzīvojumu kādai sievietei, kura sastapās ar kādu kailu vīrieti, kurš publiski pašapmierinājās un netaisījās atstāt atpūtnieci vienu līdz tika izsaukta policija, vēsta raidījums "Degpunktā".

Sieviete, ierodoties pludmalē, pamanījusi kādu kailu vīrieti, kurš, ieraugot atnācēju, sācis atklāti pašapmierināties. Neatkarīgi no sievietes centieniem izvairīties no viņa, nūdists turpinājis iesākto un sācis sekot, tādēļ sieviete sākusi fotografēt sakarsušo vīru un par notiekošo ziņojusi policijai, vēsta raidījums.

Notikuma vietā ieradušies Ziemeļu pārvaldes kārtības sargi. Policistiem bijušas pamatotas aizdomas, ka vīrietim varētu būt nepieciešama mediķu palīdzība, atklāj "Degpunktā".

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbinieki, kuri ieradušies uz notikuma vietu, apskatot kailo kungu, kurš nemaz neatcerejās, kur atstājis savas drēbes, secinājuši, ka viņam būs nepieciešama psihiatra palīdzība.

Ja izrādīsies, ka kailais atpūtnieks cieš no kādiem garīgās veselības traucējumiem, viņam nāksies uzkavēties psihoneiroloģiskajā klīnikā, savukārt, ja noskaidrosies, ka viņam nekas nekaiš, šīs lietas izmeklēšana un arī paša vaininieka sodīšana tālāk tiks nodota Valsts policijas rokās, vēsta "Degpunktā".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu